sabled
Kurcze mam te raczki leza juz 2 rok w piwnicy z boczkami bo czekają na elektrykę ale kurde sa tak zawalone ze nie chciało mi sie dzis tam przemeblowywać ale zobaczę może jutro
jest cacy co do podstopnicy to najlepszym wyjściem będzie ASO, koszt tyle co na allegro, ok. 130zł plus do tego niezbędny element mocujący podstopnicę - ok. 60zł, czyli w sumie ok. 200zł...nie jest źle
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
Panowie porady potrzebuje. Zostawiać zegary na słupku czy likwidować? Wkurza mnie to ze każdy teraz w około jeździ z zegarami. Głownie korzystam z zegary z ciśnieniem jak sie ścigam w lato i dogrzewam auto w zime.
[quote=""TOFIK_6n2""]
Dodam ze 6 lat temu było jeszcze tak Taralalalala [/quote]
Moda na ryfle była straszna Teraźniejszy stan jest igiełka, a nawet lepszy niż z fabryki :good:
Powodzenie w dalszych modach i niech pieniądz będzie z Tobą!
:piwo:
[quote=""TOFIK_6n2""]Panowie porady potrzebuje. Zostawiać zegary na słupku czy likwidować? Wkurza mnie to ze każdy teraz w około jeździ z zegarami. Głownie korzystam z zegary z ciśnieniem jak sie ścigam w lato i dogrzewam auto w zime.[/quote]
Pierwsze co przyszlo mi do glowy:
"Zrobie mamie na zlosc, odmroze sobie uszy"
Jak pisal Artpolo, korzystasz to zostaw.
ja bym zostawił...tylko te standardowe mocowania do wskaźników jak dla mnie są badziewne i spróbowałbym sam porzeźbić słupki, żeby je nieco schować i żeby lepiej to wyglądało...tak jak się gwizdki montuje
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
To nie sa standardowe uniwersalne mocowania. Sa to jeden chyba z mniejszych mocowana na tak waski slupek do polo 6n2 carzone. byly 3 przerabialem na 2 . Na starym forum byla cala fotorelacja z prac. No nie wiem jeszcze to przemysle.
W tym tyg dojda jeszcze 2 rarytasy do wnetrza nowy przełącznik swiateł i gałeczka ktora jest u tapicera obecnie a w weekend idzie montaz stabilizacji od GTI w koncu ...
Ostatnio zmieniony 20 lut 2011, 10:12 przez TOFIK_6n2, łącznie zmieniany 1 raz.