[quote="Paffcio"]watek przeniesiony do garazu[/quote]
imo lekkie to niedowartościowanie bo auto kozaka to jeden z najdynamiczniej rozwijających się projektów
ocencie sami. lampy zalozone na szybko bo juz mialem dosc mrozu w garazu. w sobote bede je pasowal tak jak byc powinny. dojdzie nowa uszczelka z mikrogumy i bedzie zicher
ja delikatnie zaluje ze nie zainwestowalem w hella black magic i ze posluchalem niektórych.
Jak dla mnie efekt piękny, kolor cudo, lampy z 6n2 ładnie grają. Hella black magic niezbyt mi się osobiście podobaja. Może rozważ do ciemnego frontu hella led black, albo przystosuj front do tylnych lamp
Ja powiem tak lampkitutaj ladnie graja jak bedzie juz caly poskladany i wszystkie gratki beda na miejscu bedzie syto strasznie ;] chociaz i tak mi brakuje poprzedniej wersji jakos taki mega bandyta byl ale teraz tez wszystko pochwalam dzialaj Panie dalej bo robisz ostra robote ;]
Rafał, Kijus dobrze gada, jeżeli coś innego tutaj to tylko Hella LED Black A IMO jest gicior, czekam na efekt jak poskładasz wsio, ale już wiem, że beje kosa
Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 14:19 przez JuStIcE, łącznie zmieniany 1 raz.