Niestety...z nowym rokiem przyszedł czas nowych decyzji, nie zawsze popularnych.
Mianowicie Polo idzie na sprzedaż. Cena i konfiguracja do uzgodnienia. Jak przemyślę co i jak temat pojawi się w giełdzie.
Jak ma ktoś jakieś konkretne propozycje zapraszam na PW.
Kurde, szkoda... LyszyK sprzedał, Paffcio sprzedaje (choć on ma w garażu jeszcze 6N2 GTI ). No ale nie zmienia to faktu, że dużo fajnych aut zmienia właścicieli...
[quote=""JuStIcE""]Kurde, szkoda... LyszyK sprzedał, Paffcio sprzedaje (choć on ma w garażu jeszcze 6N2 GTI ). No ale nie zmienia to faktu, że dużo fajnych aut zmienia właścicieli...[/quote]
Ja mam 6N od 98roku i 6N2 niedawno zakupione i żadnego nie zamierzam sprzedać mimo, że w planach mam auto "rodzinne", a i tak uważam że Polo jako auto na wypady rodzinne spisuje sie znakomicie
[quote=""turzol""]Ja mam 6N od 98roku i 6N2 niedawno zakupione i żadnego nie zamierzam sprzedać mimo, że w planach mam auto "rodzinne", a i tak uważam że Polo jako auto na wypady rodzinne spisuje sie znakomicie[/quote]
ja też mam w planach auto rodzinne a na pewno większe niż Polo, ale to też wiążę się z posiadaniem odpowiedniej ilości środków. Ja zamiast tego mam mieszkanie i kredyt do końca życia...więc, albo dwa samochody, albo jeden konkretny i życie na przyzwoitym poziomie. Wybór raczej prosty...
[quote=""d4ri0""][quote=""turzol""]Ja mam 6N od 98roku i 6N2 niedawno zakupione i żadnego nie zamierzam sprzedać mimo, że w planach mam auto "rodzinne", a i tak uważam że Polo jako auto na wypady rodzinne spisuje sie znakomicie[/quote]
ja też mam w planach auto rodzinne a na pewno większe niż Polo, ale to też wiążę się z posiadaniem odpowiedniej ilości środków. Ja zamiast tego mam mieszkanie i kredyt do końca życia...więc, albo dwa samochody, albo jeden konkretny i życie na przyzwoitym poziomie. Wybór raczej prosty...[/quote]
bla bla bla.
Może być i mieszkanie i kredyt i polo :vinsent: Wiem coś o tym.
Nasi rodzice jeździli fiatami,nysami,syrenami i było.więc ...
Zgadzam sie z turzolem,ze polo daje rade nawet jeśli ma sie 86c.
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
[quote=""boczek""]
Zgadzam sie z turzolem,ze polo daje rade nawet jeśli ma sie 86c.[/quote]
Niby tak, ale sam jak miałem polo to w góry na deskę max 3 osoby w aucie + snowboardy, w Passku dla odmiany 5 osób + 5 desek bez gniecenia się
Jak to mówią każdemu wg potrzeb
[quote=""boczek""]Może być i mieszkanie i kredyt i polo Wiem coś o tym.[/quote]
Moze byc i dwa polo... tylko po co... lepiej sie odkuc i jesli wtedy sie uzna ze chce sie miec polo to sie kupuje juz takie jak nalezy... zwykle jednak okazuje sie ze czlowiek zasmakuje czegos lepszego i bywa rożnie...
ja bym wrocil do 6N2 GTI, swietnie mi ise tym jechalo...
ale z drugiej strony jak bede mial fundusze to kupie BMW 1 dla Żony jako drugie...
Właśnie okazało się, że Polo przynajmniej do Ogólnopolskiego zostaje z nami:)
Ale pojawił się problem...potrzebuje jakiś ładnych felg na sezon 14 lub 15 cali. Macie jakieś propozycje?
[quote=""Skfarek""]Estorile w bieli całkiem całkiem wyglądają ;-)[/quote]
no tak, ale czy w polerce nie będą lepsze?
No i oczwyiście potrzebne dystanse 15-20mm bo Estroile mają tylko 6' szerokości.