kupiłem sterownik ABSu 1000zł i po wymianie tej części okazało się , że usterka jest nadal...
a w ASO rozkładali ręce mówiąc że tak podpowiedzieli im Niemcy do których pisali z daną usterką o pomoc!!!!!!
ale to jeszcze nic, po kolejnym tygodniu zaczęli wymieniac kolejne części (ale to już nie na mój koszt) i nadal do niczego nie doszli!!!! Dostałem telefon z ASO że nadal diagnozują usterkę i koszt naprawy z dnia na dzień się podnosił... :angry2:
dziś dostałem informację że już podobno jest autko naprawione i jutro mogę je odebrać...
nie piszę ile zapłacę bo bedę się długo targował :butcher:
nikt nigdy by nie pomyślał że to taka błachostka :shock: wymieniająć te wszystie części o których pisałem na samym początku , zmieniałem opony na letnie i że jeszcze wulkanizator mi nie zamówił nowych 195/50/15 na przód , musiałem na dwa dni założyć z vw IV 195/65/15 i w tym tkwił cały problem :lol: podobno TSR odczytywał dwie różne prędkości i dlatego tak się działo :evil:
Czym więcej elektryki tym większy kłopot z chwilowymi zamienikami ...Ha..ha... :banghead: