montaz lamp powerlook (pomocy)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

montaz lamp powerlook (pomocy)

Post autor: Anonymous »

juz od 4 godzin montuje lampy 2 razy podpinalem w inne wtyczki i nadal jest to samo opisze problem ,gdy podlaczam pod instalacje ktora dostalem z lampami nieswiecą znaczy 1 wtyczke w instalacje w aucie a 2 w lampy ,czerwone kableki podpiąlem na pas przedni pod srubki . No to zrezygnowalem z instalacji i podpialem pod instalacje w aucie bezposrednio no to problem jest taki ze krotkie mam na dlugich a dlugie na krotkich

krótkie
Obrazek

długie
Obrazek
p
pawlik19854
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pawlik19854 »

masz pomieszne instalacje w lampie przepnij piny
Awatar użytkownika
arczyk17
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: arczyk17 »

masz inne lampy ja tez kupilem inne na smoked i to samo mialem poprostu wyciagnij stare kable z srodka od starych lamp i wepnij do nowych lamp i bedzie po klopocie hehe przez przypadek wpadlem na taki pomysl i udalo sie
viewtopic.php?f=29&t=20117

VI ZLOT ŚLESIN 2011
A
Anonymous

pewnie powiecie ze jestem po :butcher: ale od 7 z rana walcze z lampami zeby zdazyc przed ludzmi jak pojda na 12 do kosciola i udalo sie czerwone kable byly wyprobowane ze wszystkimi srubkami i dopiero zadzialalo gdy sie je podlaczylo bezposrednio pod + ,wszystko smiga tak jak powinno ale zrodzilsie inny problem gdy mam krotkie swieci m isie kontrolna z dlugich a jak daje dlugie to delikatnie przygasa ? co to moze byc tez tak macie ,prosze o odp. kogos kto ma te lampy
Awatar użytkownika
WuuChaa
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: WuuChaa »

Nie jestem pewny, też miałem ten sam problem z światłami długimi, że świeciło jak jeszcze raz nadusiłem to też lekko przygasła i świeciło nadal. To była wina żarówek niestety :( musiałem je wymienić i jeżdżę do tej pory na normalnych żarówkach. Spróbuj założyć normalne żarówki i zobacz czy się kontrolka świeci .
Volkswagen Polo III 6N 1.4 Benz. 60kM
Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

marcc_Jr
Paffcio, Ciapek01, Skoczi - oni mają takie lampy.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
A
Anonymous

temat do zamkniecia ,dzieki za odp. a wszczegolnosci podziekowania dla Paffcia i Skoczi za pomoc i zainteresowanie wogole tematem
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”