[quote=""wrotek_poz""]przecież folia ma atest, jak odpowiednio przepuszcza światło to nikt się do tgo czepiać nie będzie[/quote]
folia nie ma zadnego atestu, przednich szyb nie mozesz przyciemnić nawet 1% folią z atestem za ktory sam jestes odpowiedzialny
wrotek_poz
Czytałem , i dowiedziałem się też że dana folia ma zapewnić bezpieczeństwo w razie
gdy ktoś stłucze szybę boczną . Kiedyś na discowery oglądałem firmę
która produkuje szyby diamentowe do samochodów a testy wytrzymałości były tak dobre że to mnie zaciekawiło.
A co do przyciemnienia szyb bocznych przód , to tak jest naprawdę
Można przyciemnić ale do jakiegoś procentu i wspomniałem o tym że kolega w bmw ma przyciemnione
i jeździ tak od jakiś 3 lat i przeglądy też przecież są , a przecież jak by było coś nie tak to kazał by mu to zdjąć
a no i jeszcze czasem kontrola policji kiedy wraca z dyskoteki lub innych miejsc , i wszystko jest ok .
Nie rozpisuj się o przyciemnianych szybach tylko wypełniaj plan,który masz (gwint i felgi ) to polo może fajnie wyglądać jak sie trochę postarasz,zima idzie więc jest czas na znalezienie nowych fantów .
Pryśnij klamki i listwy w koło auta... koszt ok 300zł a autko zupełnie inaczej wygląda... Polecam... Luknij w mój projekt :piwo: Tam możesz zobaczyć jak to się prezentuje...
Potrzebujesz opinii, porady technicznej pisz na gg lub PW
djmaly88 kolego jesteś klubowiczem a nie stosujesz się do regulaminu :?: :!:
W jednym miejscu dajesz linki w innym pełne zdjecia, proszę więc o natychmiastową poprawę wszystkich zdjęć w wątku na miniatury :!: