Brak czasu a jak na spoty wpadam to bez autka i w reku browar,,,,,,,,,,,,,,,
felgi masakra,,,,,,roboty z nimi bez przerwy cieszka felga do polery :piwo:
Sam już nie wiem jaki kolor zrobić !!! Środków panowie..
Chodzi mi po glowie czerwony,albo zostawic srebne,,albo zrobic jak w poprzedniej mojej Poli srodek w kolorze miedzianym,albo biale srodki ?
PiterVR6
nie stary na 9 cali nie dam 195 40 14 owszem naciąg lubie ale bez przesady!!! to bedzie sie mijac z celem ,powietrze bedzie mi mogło uciekać,,a i strach na tym latać,,,zagram z oponą na tyle conticontisport ale 195 45 14 i też sie ladnie rozłozy i bedzie rant wystawał co prawda chcialbym na tył 215 40 14 albo 205 40 14 ale ciezko taka opone kupic nawet nową cieszko kupic!!! bo juz nawet dzwonilem w rózne miejsca,,a mialem uzywki 215 40 14 ale stan do bani
PiterVR6
jasne ze bedzie przeciez oto w tym chodzi,przy 8calach wystawał w zielonej Poli a co mówic teraz przy 9 :acute:
przymiarke zrobie jak juz opony naciagne na tył..
kymco18
taka opona własnie wyladuje 195 45 14 chociaz wolalem 215 40 14 juz nawet chcialem kupic uzywki które miały obtarte biezniki ale sie rozmyslilem i kupilem 195 45 14 z bieznikami po 7,5mm,,
nowych nawet 215 40 14 obdzwonilem tuzin sklepów i nie ma :niewiem:
kumpel tez takich opon szukal, ciezki temat, az w końcu znajomy przywiózł mu z Niemiec, 9J to jest juz mega duzy papec, sam chcialem taki ladowac ale ciezko cos dobrego bylo znalezc, koncz polerke i czekam na efekt koncowy.
paroof
wyglada wygląda,nie koniecznie zle...ale hardcorowo jest,,i nikt tu nie panikuje,opona na 9 cali i 195 45 14 bedzie optymalna i w granicach rosadku,a za duzy naciag wcale nie jest taki ladny