niuniek84- polo SZARY MAT... new inspiration...F16 str.40

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
nowaczek087
Początkujący
Początkujący

Post autor: nowaczek087 »

powiem tam podsufitka robi wrazenie (wiem bo widziałem) jeszcze dolozyc do tego obszycie foteli i mieszka i bedzie super :D

dekle tez jak wyzej, dobry pomysł z tym, zasatanawiam sie czy sobie tak felg nie pomalować bo naprawde fajnie to wyglada :grin:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

We wtorek został wymieniony olej wraz z filtrami (oleju i powietrza) A dziś na aucie wylądowały naklejki które widać niżej :)

Zrobiłem zdjęcia wnętrza jak wygląda podsufitka i jednak półkę także okleiłem materiałem (po wcześniejszym przymierzeniu doszedłem do wniosku że lepiej będzie wyglądała półka z nowym materiałem)

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek

To dopiero początek, będzie kolorowo pod maską, jak ma byś STICKER BOMB to będzie :grin: Jeszcze obudowa filtru powietrza zostanie oklejona, a dalej to się zobaczy :grin:

Obrazek
L
Larson
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Larson »

srodek kozack
co do stickersow na bocznej szybie, to niezbyt dobrze to jest zgrane
mysle ze cos z tym zrobissz;)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
foxmen1
Konkretnie zainteresowany

Post autor: foxmen1 »

noooo naraszcie się doczekalismy :grin: Wygląda bardzo fajnie i powiem ze jakość roboty (obklejenie podsuf + półka b.dobrze), pomyślałbym tylko nad zmianą koloru "rączek" szare mi tu nie pasują. Mega ilość naklejek hmmm - jest pomysła ale jeszcze czegoś tu brakuje...
A pod maską to poszedłeś dzidą:D jak jeszcze wpadną te koła co zrobiłeś może być ciekawie:) Generalnie na +
a i wywal te kostkę co siedzie za kierowcą :grin:
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Larson wszystko pod kontrolą :) to nie koniec naklejek na bocznej szybie, powinno być dobrze jak będzie skończone.

dzięki foxmen1, kostka może zniknie,a co do rączek to będą malowane na czarno, wtedy powinno być już ok :)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Podsufitka - pro! Półka - pro! Naprawdę super i jeśli dojdą do tego fotele, będzie ładny środek.
Natomiast to pod maską wygląda jak twórczość wesołego przedszkolaka :P
A boczna szyba o(tylna w zasadzie też) bklejona w ten sposób też padaka straszna.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Hehe, wszystko fajnie Sławku, ale te naklejki na szybie mi się nie widzą jakoś... Za dużo ich tam. Ale reszta ok :good:
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

skądbierzesz tyle kasy na naklejki? Daj namiary na dostarczyciela naklejek ;)
Podsufitka, deska - o.k. ,ale reszta...
Co za wężyk wychodzi z obudowy filtra powietrza? - coś od LPG?
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

bardzo fajny wzorek znalazłeś na tą podsufitkę, bardzo przyjemnie to wygląda i widać że sie przyłożyłeś do tego :oki: ale półka mogła zostać w ori obiciu bo trochę jak owinięta kocykiem wygląda :crazy: co do naklejek to ważne że tobie się podoba, na pewno na ulicy nikt Cie z nikim nie pomyli :thumbsup:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""_edi""]Podsufitka - pro! Półka - pro! Naprawdę super i jeśli dojdą do tego fotele, będzie ładny środek.[/quote]
wewnątrz tylko fotele zostały do obszycia i już nic nie będę grzebał w wnętrzu poza pomalowaniem uchwytów w czarny mat.
[quote=""_edi""]Natomiast to pod maską wygląda jak twórczość wesołego przedszkolaka [/quote]
taki właśnie miałbyc efekt, kolorowo i wesoło :grin:

[quote=""Kamil88C""]skądbierzesz tyle kasy na naklejki? Daj namiary na dostarczyciela naklejek [/quote]

trochę naklejek z http://www.odjazdowenaklejki.pl a reszta swój projekt i wykonanie

[quote=""Kamil88C""]Co za wężyk wychodzi z obudowy filtra powietrza? - coś od LPG?[/quote]
tak od gazu.

A z naklejkami nie każdemu się podoba ale mi tak, dużo jeszcze potrzebuję naklejek żeby całą boczną szybę obkleić, ale powoli do przodu. Całkiem inaczej na żywo to wygląda, może będziecie mieli okazje na ogólnopolskim oblukać, bo też planuje jechać :)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""niuniek84""] może będziecie mieli okazje na ogólnopolskim oblukać, bo też planuje jechać [/quote]
Wbijajcie z Nowaczkiem :D Będzie fajnie :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Sufit bardzo mi sie podoba, musisz tylko zrobić na czarno resztę plastików
Co to za materiał jest? specjalny jakiś tapicerski czy pościel jakaś?
Te szyby hmm jestem jednak na nie, może te naklejki za duże są lepiej by było gdyby było więcej drobnicy. Generalnie jest bardzo oryginalnie, ale jak dla mnie to chyba już za dużo...starzeje się chyba ;)
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

materiał, zwykła flanela :) to co na koszyle flanelowe jest wykorzystywane, dobry bo nie przepuszcza kleju :)
Awatar użytkownika
foxmen1

Post autor: foxmen1 »

Powiem ci podkęciłem się Twoim sufitem :grin: Będę szukał czegoś podobnego tylko czarno-czerwony lub czarno zielony kolor.
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

foxmen1 tam gdzie ja kupowałem materiał to jeszcze były kolory: niebieska flanela i czerwona :) jak chcesz dajesz podsufitkę kupię materiał i klej i ci obklejam za 4-ropak piwa, czysta przyjemność że komuś pomogę :) albo jak chcesz to taki jak ja mam, tylko wcześniej podjechałbym i oblukałbyś jak to na żywca wygląda :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”