Borek no jak pisałem całkiem fajnie kryje z tą szeroka dyszą, mój jest w terminie, generalnie jako że ostatnio dość działam ze sprayami a na kompresor raczej szans brak (ani kasy ani miejsca) zakupiłem zestaw różnych dysz, wypróbuję to dam znać.
No właśnie z dywanem to zobaczymy - bo grubość masy to 3-4mm, do tego dochodziły te filcowe o podobnej grubości

Masa ma takie samo wyprofilowanie jak podłoga a maty były prostokątne bez większych wygibasów

Najwyżej przymierzę wcześniej, a jak coś i nie podejdzie to zawsze będę miał ładnie odnowioną podłogę, najwyżej dam wtedy grubiej bezbarwny by się trzymało i walnę rajdową podstopnicę
shao podziękował, trzeba ogarnąć wreszcie strucla bo straszyć zaczął, generalnie coś mnie wzięło na odnawianie i stronę stylistyczną
Przód maźnięty walka z tyłem trwała ale już częściowo zakończona (teraz kolor+bezbarwny).
Niestety w niedzielę w :censored: mi się wsteczny - przy wciśniętym sprzęgle rzęzi i nie chce dać się wrzucić a potem blokuje skrzynię :banghead:
Dzisiaj z pomocą Kubricka mam zamiar podrzucić auto do mechanika, zobaczymy jaki będzie wyrok - miejmy nadzieję że sprzęgło a nie skrzynia lub koło zębate (zwłaszcza że parę tysięcy temu skrzynia była składana "od nowa") :commando: