mr_raven Polo 6N - aktualizacja 12.03.2014 ;)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Dyluś
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Dyluś »

Oj czeka cię niezła polerka autka :crazy:
Szukaj tego szerokiego zdesia i przedewszystkim wpadaj na spota-gdziekolwiek będzie :jester:
pozdro Rafał
Były:
Jetta Mk1'79r,Polo 86c2f'94r,Golf Mk2'89r, Golf Mk3 Cabrio'95r
Jest:
Golf mk3'97r, Sharan'02, i 125ccm :)
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: mr_raven »

narazie umyje go tylko na myjni porzadnie i zapodam foty nie ma roznicy jak patrzylismy z paffciem a szeroki zobaczycie napewno a co do spota to sie okaze co i jak bedzie
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

ja bym zrobił jdma na wąskich nie ma lepszego połaczenia
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ciekawie wygląda japan i wąski zderzak :)
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

zobaczmy jak bedzie wygladac jak wypoleruje bedzie czyste no i musze zmiescic w ta wneke rejestraje dwu rzędowa o wymiarach 305x214 zeby uniknac kontaktu z policja to cos bede kombinowal zeby jak tam wsadzic :P a jak wyjdzie sie okaze chyba ze sie nie bedzie dalo to poprstu kupie ramke na kwadratowa rejstracje i wypuszcze ja nad wneka
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

fajnie że trafiła do Ciebie - obyło się bez malowania. idź w kierunku JDM, mało jest w polsce takich inspiracji wśród VAG'ów
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

a o to fotka troche słabej jakosci robiona telefonem po umyciu troszke autka z tej soli
Obrazek
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

mr_raven różnicy nie widać w lakierze na żywo? Na zdjęciu wydaje się delikatnie inny.

PS. dot. tytułu tematu...nie upload - tylko update chyba :crazy:
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
Awatar użytkownika
DanielJar
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: DanielJar »

jest troche inny :P :D ale jak dla mnie wąski zderzak nie pasuje, moze jak bedzie jakas fajna gleba to bedzie inaczej wyglądało:P
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

ogladalismy z paffciem i roznicy prawie wogole nie ma zrobi sie polerke auta na wiosne porzadna i nie bedzie wogole widac nic :)
A
Anonymous

ciekawe dzis widzialem golfa 3 na pakiecie us z orginalna blacha kwadratową ,pogadalem chwile z gosciem bo stalem obok niego i mowil ze niebylo problemow trzeba bylo troche wiecej $ zaplacic ale niemusi sie obawiac niebieskich , moze i Ty tak zrob ,mowil ze jeszcze ja troche przyciąl ale niewidac tego bylo wiec bylo ok
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Koledzy dobrze prawią wąski zderzak musi byc, a jakbyś trafił na japońskie lampki z 6n2... :crosself: Jak patrzę na ten kolor i tą klapę kojarzy mi 6n2 z ang. forum robione na JDM-a
http://www.clubpolo.co.uk/forum/index.p ... 798&st=275
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""marcc_Jr""]ciekawe dzis widzialem golfa 3 na pakiecie us z orginalna blacha kwadratową ,pogadalem chwile z gosciem bo stalem obok niego i mowil ze niebylo problemow trzeba bylo troche wiecej $ zaplacic ale niemusi sie obawiac niebieskich , moze i Ty tak zrob[/quote]

no dobra ale on zalatwial w komunikacyjnym wydziale bo ja dzownilem dzis i tam wymairy blach kwadratowej tzw dwurzedowej sa 305x214 no i ta wneka w srodku ma jakies 320mm a dlugosc 160 i jesdynie na dole bedzie wystawac ale bede probowal cos porobic jezeli nie bedzie sie dalo wyrobic blachy w komunikacyjnym o wymiarze takim jak ja chce moge im doplacic ,marccJr ale on mial polska blache normlana czy jaka czy polska na dokladny wymair czy amerykanska ?
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Z wąskim dobrze wygląda bo prawie wszędzie szerokie zderzaki,jak juz będziesz miał rejke zamontowaną i umyte auto wtedy będzie można na chwile na nim oko zawiesić :)
Obrazek
A
Anonymous

mr_raven
polska blacha tylko podocinana ale moze us ma szersza wneke niewiem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”