narazie umyje go tylko na myjni porzadnie i zapodam foty nie ma roznicy jak patrzylismy z paffciem a szeroki zobaczycie napewno a co do spota to sie okaze co i jak bedzie
zobaczmy jak bedzie wygladac jak wypoleruje bedzie czyste no i musze zmiescic w ta wneke rejestraje dwu rzędowa o wymiarach 305x214 zeby uniknac kontaktu z policja to cos bede kombinowal zeby jak tam wsadzic a jak wyjdzie sie okaze chyba ze sie nie bedzie dalo to poprstu kupie ramke na kwadratowa rejstracje i wypuszcze ja nad wneka
ciekawe dzis widzialem golfa 3 na pakiecie us z orginalna blacha kwadratową ,pogadalem chwile z gosciem bo stalem obok niego i mowil ze niebylo problemow trzeba bylo troche wiecej $ zaplacic ale niemusi sie obawiac niebieskich , moze i Ty tak zrob ,mowil ze jeszcze ja troche przyciąl ale niewidac tego bylo wiec bylo ok
Koledzy dobrze prawią wąski zderzak musi byc, a jakbyś trafił na japońskie lampki z 6n2... :crosself: Jak patrzę na ten kolor i tą klapę kojarzy mi 6n2 z ang. forum robione na JDM-a http://www.clubpolo.co.uk/forum/index.p ... 798&st=275
[quote=""marcc_Jr""]ciekawe dzis widzialem golfa 3 na pakiecie us z orginalna blacha kwadratową ,pogadalem chwile z gosciem bo stalem obok niego i mowil ze niebylo problemow trzeba bylo troche wiecej $ zaplacic ale niemusi sie obawiac niebieskich , moze i Ty tak zrob[/quote]
no dobra ale on zalatwial w komunikacyjnym wydziale bo ja dzownilem dzis i tam wymairy blach kwadratowej tzw dwurzedowej sa 305x214 no i ta wneka w srodku ma jakies 320mm a dlugosc 160 i jesdynie na dole bedzie wystawac ale bede probowal cos porobic jezeli nie bedzie sie dalo wyrobic blachy w komunikacyjnym o wymiarze takim jak ja chce moge im doplacic ,marccJr ale on mial polska blache normlana czy jaka czy polska na dokladny wymair czy amerykanska ?
Z wąskim dobrze wygląda bo prawie wszędzie szerokie zderzaki,jak juz będziesz miał rejke zamontowaną i umyte auto wtedy będzie można na chwile na nim oko zawiesić