mam takie pytanie..odnosnie czy tlumik koncowy od polo 1.4 tdi ma 2 koncowki wygiete w dol jak przy tidikach wlasnie? bo chcialbym sobie takiego zaaplikowac do swojego polo..mam 1.4 benzyne..bedzie cichy?bo mam dosyc tego halasu z mojego obecnego tlumnika..
Jeżdże nisko..leże na glebie..grunt to zawieszenie..
no o to chodzi tez odrobinke zeby byl lansik..ladnie bym spolerowal odrobinke koncoweczki i by bylo git..nie lubie ogolnie dieslow ale tlumniki podobaja mi sie bardzo jak ten o ktorym pisalem wyzej
Budowa zderzaka powoduje że tłumika praktycznie nie widać wiec nie widzę sensu takiego lansu. Kup sobie taniego KM Malon i będziesz miał dobry tłumik do benzyny.
[quote=""gallus""][quote=""Bavar""]Budowa zderzaka powoduje że tłumika praktycznie nie widać wiec nie widzę sensu[/quote]
Dołączę się do tej opini.[/quote]
U mnie szczerze mówiąc to w ogóle go nie widać, a do tego jest i tak skierowany w dół. To nie Passat czy Octavia gdzie 2 rurki fajnie wyglądają.
Ja bym nie cudował. Jedyne wyjście to wyprowadzić rurę prosto lub ciąć zderzak.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się!
srednica rury tu montazowej jest w beznynie fi 45 a w dieslu 50..ale to nie problem bo sklepie sie go odrobinke i 2 jarzma zalozy i bedzie git..ciagle sie waham nad tym tlumikiem.od benzyny nowy napewno bedzie cichy ale on wystaje tak na rogu zderzaka i widac jak spaliny dziwnie uciekaja na rogu zderzaka(jedyna rzecz co mnie drazni w nim) :niewiem: niewiem doradzcie? i jeszcze jedno pyt..mam troche obdarta siatke na tym zlaczu elastycznym bo zima zachaczalem o lod ale wizualnie jest cale..nie widac zeby jakies przedmuchy byly czy cos..moze mi od tego glosniej chodzic tez autko?