- - JAK ZOSTAC KLUBOWICZEM? NOWE ZASADY - -

Klubowicze, zasady Klubu. Jak zostać jednym z Nas?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

wyslane tzn wrzucone do skrzynki wczoraj
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: mr_raven »

powiedzcie mi ile mam jeszcze czekac na wlepke bo od 25 czy ktorego listopada do dzis nie otrzymalem wlepki co ktos pisal ze juz 2 raz zostala wyslana wyslijcie to porzadnie a jak nie to piorytetem i po problemie bo czekam czekam i sie nei doczekam chyba ze to ktos na piechote mi niesie to mi napiszcie to do niego autem podjade i bedzie szybciej....
j
jakubu91
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jakubu91 »

mr_raven spokojnie, trochę cierpliwości nikomu nie zaszkodzi :grin: a na poważnie to myślę że poczta w okresie świąteczno-noworocznym ma małe urwanie głowy.
pozdro
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

no ale moja wlepa zostala wyslana kolo 28 listopada wiec hmm 1 miesiac czasu to ja nie wiem jak to idzie i czym bo nie wierze ze by nie doszlo a kasa poszla wiec zastanowmy sie logicznie co jest grane bo chyba wlepa nie przyszla bo raczej nikomu nie szla 4 tygodnie
Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

Post autor: michael511 »

[quote=""jakubu91""]mr_raven spokojnie, trochę cierpliwości nikomu nie zaszkodzi :grin: a na poważnie to myślę że poczta w okresie świąteczno-noworocznym ma małe urwanie głowy.
pozdro[/quote]
Też nie mam wlepki, kolega adson1 też nie. Tak więc co najmniej 3 na 4 osoby, które w ten dzień zostały klubowiczami nie otrzymało jej do dziś. Nie zwalajmy wszystkiego na pocztę. Moi rodzice tam pracują i uwierzcie mi, listy, przesyłki, które w ogóle nie docierają lub docierają z wielodniowym opóźnieniem, stanowią ułamek procenta wszystkich wysłanych. Ok, jest okres świąteczny, ale wtedy poczta zatrudnia dodatkowych pracowników do segregowania listów, a poza tym rangę klubowicza mamy już miesiąc czasu, więc wlepki powinny być wysłane jeszcze przed świętami, na początku grudnia. W tym wypadku wlepki po prostu nie zostały jeszcze wysłane. Przydałaby się informacja, kiedy to się stanie. Mi się nie spieszy, ale zapłaciłem za wlepkę i chciałbym ją dostać.
Mein 6N GTI
...bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

[quote=""mr_raven""]raczej nikomu nie szla 4 tygodnie[/quote]
Ja też czekałem miesiąc czasu. Był taki okres, kiedy się skończyły i trzeba było czekać na nowe i prawdopodobnie właśnie w taki okres trafiliście. Niestety.
Obrazek
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""mr_raven""]bo raczej nikomu nie szla 4 tygodnie[/quote]
Wierz mi, że niektórzy czekali i dłużej, dla przykładu ja na moją ponad 2 miesiące, ale to były inne czasy...
Podkreślam, że o fakcie bycia klubowiczem nie świadczy tylko wlepa na samochodzie.
Wlepy wysyłane są zwykłym listem, adresowane i wrzucane do skrzynki osiedlowej - skrzynka opróżniana jest z tego co widzę, i z tego co jest na niej napisane raz w tygodniu.
Więc wierzcie mi wysyłka może się przedłużyć.
Część wlep została wysłana, część - szczególnie ta, dla klubowiczów, którzy zamawiali wlepki w kolorze białym wrzucona została do skrzynki (z tego co się orientuję) przed Świętami albo i w czasie Świąt ( PaY popraw mnie jeśli się mylę), a to dlatego, że wykonawca dostarczył nam je dopiero 23 grudnia, niestety wlepki nie zostały obrane, więc teraz walczymy z PaY'em z 300 sztukami, żeby Wam "ułatwić życie".

[quote=""michael511""]jest okres świąteczny, ale wtedy poczta zatrudnia dodatkowych pracowników do segregowania listów.[/quote]
[quote=""michael511""]Nie zwalajmy wszystkiego na pocztę.[/quote]
I też nie zwalamy, choć ja dla przykładu na moją przesyłkę priorytetową wysłaną 6 grudnia czekam do dziś...
A jest i potwierdzenie nadania, i wszelkie inne dokumenty świadczące o wysyłce.
Chciałam podkreślić raz jeszcze, że o tym, czy jesteś klubowiczem nie świadczy wlepa - są wśród nas i tacy, co Klubowiczami są, udzielają się na forum, bywają na spotach i Zlotach, a wlepy na samochodzie nie znajdziesz...
W tym szczególnym okresie poświątecznym, w związku ze zbliżającym się Nowym Rokiem proszę wszystkich o wyrozumiałość i odrobinę cierpliwości.
Awatar użytkownika
Zoodix
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Zoodix »

maziunia pay w tamtym tygodniu we wtorek wrzucił wlepki do skrzynki ostatnie jakie miał i teraz miala byc dostawa dlatego koledzy tak dlugo czekacie, moja dzis doszla i jutro pojawi sie na polce
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

w poniedziałek wrzucałem do skrzynki pewnie we wtorek wyjeli dopiero... a wrzucałem dla ravena razem z wlepka dla zoddixa.... teraz walcze z białymi wlepami dla tych co zabrakło ...
Wyróżnienie]
Derby na PJ
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Mr_raven przyznaję się do błędu... i dopiero dziś Twoja i kolegi Cinal została wysłana... Przepraszam ale przed świętami miałem małą wirówkę w pracy.. poszło Priorytetem więc powinno dotrzeć do Was już jutro maks dwa dni
Wyróżnienie]
Derby na PJ
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

do tych osób wrzucam rano wlepki

broda78
Raf.ik
saki171
Gepard
Nightmare
Matti
Wyróżnienie]
Derby na PJ
Awatar użytkownika
mr_raven
Mały interesant
Mały interesant

wlepka dzis dotarla dzieki jeszcze raz
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

to ja przepraszam ze nie wysłałem przed świętami cieszę się że wlepa dotarła
Wyróżnienie]
Derby na PJ
Awatar użytkownika
Zoodix
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Zoodix »

a no i do mnie dotarla w poniedzialek
Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Post autor: harnasisko »

A kiedy przejde na status klubowicza i wlepe dostane jak wplacilem 23 grudnia. :):)
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje o klubie”