POLO 6N by mari88 |Sprzedane.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

[quote=""mario'""]tak samo jak u LyszyKa było także rzadna nowość[/quote]

Grunt, ze boczki z CC to nowosc i nikt ich nie ma :grin:
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Udanej polerki,a i raczki razem z palcami będa boleć :grin: moje łapy sie leczą i za tydzień lece dalej z polerowniem :piwo:

polała sie krew
Obrazek
Awatar użytkownika
rzezin
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: rzezin »

[quote=""Szakal""]polała sie krew[/quote]

lans wymaga poświęceń :crazy:
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

bedzie profi :piwo:
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Panowie jak w tym kraju mozna sie nie wkurzyć ;/ kupilem felgi przez allegro , zrobilem kup teraz a koles mi od rana dzwoni,ze odwoluje bo felgi koledze sprzedaje ;// moge cos z tym zrobic ? bo mam przeciez aukcje.
Awatar użytkownika
Swieżak
Początkujący
Początkujący

Post autor: Swieżak »

oczywiscie ze mozesz wygrałeś aukcje jest to umowa,więc zgłoś sprawę do allegro znaczy rozpocznij spór powiadom ich dodatkowo mailem ze gosc odwala takie numery.
Niech boi się ten, którego boją się wszyscy, niech boją się wszyscy,którego boi się ten.

Moje POLO - viewtopic.php?f=77&t=7321&start=40
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Ładny prezent na swieta, juz materialy do polerki przygotowane a ten mi dzwoni. zgłosze to ciekawe czy cos da.
Awatar użytkownika
Swieżak
Początkujący
Początkujący

bombarduj ich non stop niech odpisują podaj link do aukcji itd przedstaw sytuacje, goscia tez mozesz poinformować ze felg nie odpuscisz i zgłaszasz sprawe do allegro, moze to mało przekonywujące ale zawsze pewien kłopot dla niego
Niech boi się ten, którego boją się wszyscy, niech boją się wszyscy,którego boi się ten.

Awatar użytkownika
dogu
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: dogu »

Głupia sprawa Postrasz typka najpierw allegro a potem sądem :)

Na Vag Podkarpacie koleś miał podobna sytuacje tzn wylicytował ramę do motocykla za 1 pln i sprzedający nie chce tej ramy oddać za zeta Sprawa zgłoszona do serwisu allegro

Oto odp:
[size=99px]Informuję, że zgodnie z zasadami serwisu Allegro po zakończeniu aukcji zostaje zawarta prawnie wiążąca umowa kupna-sprzedaży. Allegro nie jest stroną i nie ingeruje w warunki finalizacji transakcji.

Zgodnie z art. 8.1 Regulaminu Allegro "QXL nie ponosi odpowiedzialności za zachowania Użytkowników w ramach Allegro ani za nienależyte wykonanie bądź niewykonanie przez nich umów zawartych w wyniku Aukcji, jak również nie ponosi odpowiedzialności za następstwa działań podjętych przez Użytkowników (...)".

Pełna treść Regulaminu Allegro znajduje się na stronie:

http://www.allegro.pl/regulamin/

Zachęcam do kontaktu ze Sprzedającym w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.

W przypadku, gdy do finalizacji transakcji nie dojdzie, Sprzedający ma prawo ubiegać się o zwrot prowizji od sprzedaży w czasie 7 do 45 dni od zakończenia aukcji. Jeżeli otrzymamy zgłoszenia od Sprzedającego, zostanie do Pana wysłane powiadomienie o rozpoczęciu procedury zwrotu prowizji. Pan jako Kupujący zostanie poproszony o wyjaśnienia.

W oparciu o wyjaśnienia przesłane przez obie strony umowy administrator Serwisu może podjąć decyzję o przyznaniu ostrzeżenia Kontrahentowi, z winy którego transakcja nie została sfinalizowana.

Aby wysłać wyjaśnienia, należy przejść do zakładki: Moje Allegro > Moja sprzedaż > Centrum sporów: Zwroty prowizji dostępnej na stronie:

http://www.allegro.pl/mya...hp/protestForm1

Więcej informacji na ten temat znajdzie Pan w Pomocy: Poradnik Kupującego > Finalizacja transakcji - dokonanie zakupu > "Nie sfinalizowałem transakcji. Czy poniosę konsekwencje z tego powodu?" dostępnej na stronie:

http://www.allegro.pl/help_item.php?item=805

Informuję, że obie strony transakcji mają prawo wystawić odpowiedni komentarz.

Pozdrawiam,[/size]

Jak widać Allegro umywa ręce ale warto walczyć z nieuczciwymi sprzedającymi Powodzenia życzę :)
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Koleś nie chce sprzedać .. niestety na sile nic nie zrobie, felgi nie sa warte tego zeby po sadach z nim chodzic. trzeba cos innego znaleźć, kumpel ma audiki za 500 zl takie jak mial Wacki i sie zastanwiam czy ich nie lyknać.
Awatar użytkownika
Swieżak
Początkujący
Początkujący

przypier.... mu siarczystego negatywa i tyle co zrobic zwykła menda.

Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""WaCki""]Grunt, ze boczki z CC to nowosc i nikt ich nie ma[/quote]

Panie jak coś Cię boli to zapraszam na PW :)
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

Nie skorzystam, bo nie mamy o czym rozmawiac panie Mariuszu, Wesolych Swiat :piwo:

Wracajac do tematu:
[quote=""kymco18""]kumpel ma audiki za 500 zl takie jak mial Wacki i sie zastanwiam czy ich nie lyknać.[/quote]
Olej audiki, napisz kolesiowi, ze zglaszasz sprawe na Policje i rozpoczynasz spór droga sadowa prawnie wygrales kola i ma je otrzymac, kazdy sad przyzna Ci racje wiec mozliwe, ze koles wydyga, na poczatek rozpocznij spor na allegro i zobacz co sie bedzie dzialo.
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Panowie fele 8J et 10 nie bedą za bardzo wystawaly ??
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

U mnie w podpisie masz link do Biczkruzera, poszperaj to zobaczysz jak wyglądało Polo na 8J et15.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”