red GTI by wojtas

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

t
tasiemiec
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: tasiemiec »

[quote=""wojtasllb""]dzisiaj zrobiona kompletna geometria,jestem w szoku, kawałek suchego asfaltu i auto jedzie jak po szynach :cool2: , zrobiłem małą sesje bardziej oddającą wygląd aktualny:
http://picasaweb.google.com/wojtasllb/GtiZawias#
sorry za usyfione auto,ale jaka pogoda jest każdy widzi :angry:[/quote]
hehe nie masz co narzekać :grin: to jest jeszcze czyste, moja czarnula się dopiero brudzi... jeden wyjazd i brudne po dach, nawet nie widać że jest czarne
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""tasiemiec""]byłem i oglądałem to polo zanim jeszcze je kupiłeś :grin: jak stało w j-wiu na pewnym podwórku :grin: pzdr[/quote]

tak właśnie myślałem, że to byłe polo Barciecha :crazy:

Ta swoją droga to koza jest straszna, ładuj jakiś kit 60/40 i wystarczy :)
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

był taki kit i był problem z uderzającym stabem o blachy, na razie zostaje ori zawias, podoba mi się jego charakterystyka,jest dużo sztywniejszy niż na tych niby sportowych sprężynach ta-technika i lubię kiedy nie muszę zwalniać przed każdym łączeniem asfaltu czy delikatnym progu zwalniającym,zresztą teraz dobrze by w d**e zderzak dostał na głębokim śniegu i glebie :angry:
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""wojtasllb""]lubię kiedy nie muszę zwalniać przed każdym łączeniem asfaltu czy delikatnym progu zwalniającym,zresztą teraz dobrze by w d**e zderzak dostał na głębokim śniegu i glebie :angry:[/quote]

to o gwincie możesz zapomnieć, jego zakładanie mija się z celem :)
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

chodzi o to że w lutym się bronie, a na wiosnę planuje wyjazd na dłuższy okres do UK swoim polo ,więc gwint jak najbardziej :cool2:
Awatar użytkownika
M4Tt
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: M4Tt »

Bardzo Ładne i Zadbane Polo :) Gratulacje
[size=12px]viewtopic.php?f=30&t=24078&p=218149#p218149[/url]

Bylo 6n 5d 1,6 GLX --> BMW 318 IS coupe --> 6n 3d 1.3 CL --> 6n2 1.4 16v --> 6n2 GTi :)
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Hiszp4n »

błoto na drodze a polo i tak czyste ;p moje stoi na parkingu cały czas i brudniejsze :) zostałeś strąbiony dzisiaj pozdro :piwo:
I miejsce plac manewrowy
C
Cinal
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Cinal »

Polo ładne :P bardzo :) tylko koników pod maską pozazdrościc ;)
Moje autko :) [Polóweczka] Niebieska bestia

ŚLESIN 2011
Dzierżązna 2011
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""Hiszp4n""]błoto na drodze a polo i tak czyste ;p moje stoi na parkingu cały czas i brudniejsze :) zostałeś strąbiony dzisiaj pozdro :piwo:[/quote]

no zostałem :wave: czyste bo praktycznie nie jeżdżone w trasie było, a tak po lokalnych drogach to przy -7stC nie brudzi się wcale :D aby do wiosny :beach:
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

mam nadzieje ze typowo zimowy, bo starlity fajne ale bbsy z gti przebijaja tylko szerokościa
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

tylko na zimę, musiałem 14' zapodać bo nie ma zimówek o profilu 45 w 15' :niewiem: bbs zostaną na sezon i już się nie mogę doczekać jak się je na wiosnę odnowi ;)
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

w końcu starlite zawitały na autku, szału nie robią ale z racji et40 i szerokości 7cali całkiem smacznie komponują się z bryłą polo. oponki kleber krisalp hp w balonie 185/55 naprawdę robią robotę, są ciche i maja małe opory toczenia i na lodzie fajnie wyprowadzają przodem jak się trochę ręczny potrzyma ;) oceńcie sami: http://picasaweb.google.com/wojtasllb/S ... directlink foty poprzekrzywiane po używałem kolana jako statywu :crazy:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

ladnie sie prezenci, o wiele lepiej niz czarny stalak, ja na kolejny sezon zimowy tez zapodam jakies alu :) odwykłem juz troche od tych blaszakow a cywilny kołpak do gti nie bardzo pasuje ;)
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

dzięki :D też nie widzi mi się stalak, chociaż zakupiłem już sobie dekielki do stalaków ori vw :crazy: ale jak zobaczyłem cenę nowych starlitów to od razu odmówiłem sobie stalaków,bo za komplet i ich konkretne malowanie wyszło by tyle co te starlity :cool2: no i odchodzi sprawa wiecznie rudych rantów :beach:
btw jak ktoś może zobaczyć u siebie na wlepce jakie jest podane ciśnienie kół dla profilu 55 przy 14calach, bo w gti jest tylko odnośnie ori 15' i dojazdówki :glare:
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”