6n2 Gabriel Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Gabriel »

Witam mam pytanie używa ktoś z was Żarówki Osram Night Breaker Plus ?? niby mają być bardzo dobre i dużo bardziej oświetlać drogę ?? chce sobie je kupić bo moje obecne z tesco świecą jak świeczki :D
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

[quote=""Gabriel""]Witam mam pytanie używa ktoś z was Żarówki Osram Night Breaker Plus ?? niby mają być bardzo dobre i dużo bardziej oświetlać drogę ?? chce sobie je kupić bo moje obecne z tesco świecą jak świeczki :D[/quote]

Przeglądałem milion pięćset testów i niby świecą przyzwoicie i też je biorę od 2 miesięcy pod uwagę, ale coś się nie mogę skusić. Już raz kupiłem na Ebayu lanserskie światła GP Thunder 8500K i w dzień robiły furorę, ale po zmroku świeciły na zielono i teraz podchodzę do takich zakupów ostrożnie :D
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

Witam
Wczoraj w końcu wymieniłem swoje świeczki na konkretne żarówki i jest bardzo zadowolony a dokładnie kupiłem Bosch Pure Light i jest rewelacja :oki:
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

Wymiana rozrządu + pompa wody i płynu chodzącego :) :shock: nie wiem czy płakać czy się śmiać nikt tego nie wymieniał pasek był już tak zmasakrowany z jednej strony był bardzo cieniutki z drugiej grubszy a na rolkach znaczek VW i rok produkcji nabity :) 2000
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

tak kolejna wymiana tym razem zrobione zawieszenie tył :) :good:
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”