Noszę sie z wymiana progów w mojej Polówce, i nie potrafię dostac do mojego modelu 86C2F(91-09.94), jest to mozliwe ? A moze pasują np z modelu starszego ? Proszę o informację gdzie ewentualnie mozna zakupic do w/w modelu, badz jaki zamiennik ?
luc20
jak bys nie mogl dostac to ja zdaje sie mam na zbyciu prawy prog.nowka sztuka.zakupilem ale jak zobaczylem jak wyglada moja cala buda to zmiernilem cala bude:) i prog zostal.jak cos to wal pod 510189189 co do ceny sie dogadamy
Witam,
Po przeczytaniu tego tematu kupiłem próg od starszej polówki do mojej 86c2f gdyż nie było innego. Jutro jestem umówiony u blacharza ale chyba jednak jest inny gdyż wydaje mi się, że próg jest trochę za krótki - jakieś 10cm. Czy różnią się progi coupe od pseudokombi?
[quote=""bruczyk""]W domu poszukam czy w bydgoszczy nie ma jakiegoś tam sklepu gdzie można pytać[/quote]
Dziękuję ale już nie trzeba. Polówka jest u blacharza, próg faktycznie jest krótszy ale blacharz powiedział, że wytnie tak by ten się wpasował. Jutro ok 15 odbieram i zobaczę czy ładnie zrobił i ewentualnie opisze swoje wrażenia jak kogoś to będzie interesowało. Pozdrawiam
Dziś odebrałem polówkę. Jest już próg wymieniony. Kosztowało mnie to 150zł. Próg zostało pomalowany białą farbą i wygląda to przyzwoicie. Przyzwoicie dlatego, że mam teraz samochód biało - żółkły