[Warszawa i okolice] Lakiernik

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[Warszawa i okolice] Lakiernik

Post autor: sabled »

Szukam lakiernika godnego polecenia w Warszawie i okolicach. Wszelkie info proszę wrzucać tutaj, tak aby było dla potomnych ;)
Obrazek
p
polityk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: polityk »

Ja mogę polecić dobry zakład na ul. Radzymińskiej (może to jeszcze Solidarności) - jadąc w stronę M1, jakieś 300-400 m za Wileńskim po prawej stronie.
Robią bardzo dokładnie i bardzo profesjonalnie.

Nie wiem jak z cenami, ale widziałem 3 auta spod ich ręki - rewelacja.
pozdrawiam
polityk

VW Golf III GTI 1.8Turbo AUQ 220+ Mulberry Edition
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

poszukuje lakiernika z Warszawy i okolic, który pomalowałby cały bok w 5D golfie II (lakier metalik), jezeli znacie jakies namiary prosze o kontakt

pozdr
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
f
fukami
Newbie
Newbie

Post autor: fukami »

Cześć, chcę sobie odświeżyć lakier na bryczce i szukam jakiegoś dobrego fachowca co to nie spartaczy roboty :) Przy okazji mam też trochę do wyklepania. Jesteście mi w stanie polecić kogoś dobrego, żebym nie żałował wyłożonej kasy?
k
kilimandzaro
Newbie
Newbie

Post autor: kilimandzaro »

Jeśli chcesz aby była to porządnie wykonana robota to zajrzyj do http://www.sztukalakierowania.pl mają specjalistyczne systemy żeby robota była dobrze wykonana i mogę to poświadczyć, moje autko po lakierowaniu wygląda cacy. Wyklepać też wyklepią.
J
JanuszW-wa
Newbie
Newbie

Post autor: JanuszW-wa »

co do blacharza, bo na chwilę obecną wyjaśniłem tylko powód z jakiego znalazłem się na tym forum, to weź zobacz http://www.sztukalakierowania.pl Robiłem tam swój samochód, a namiary dostałem od znajomego, który ich chwalił i miał naprawdę rację. Co prawda ten przypadek to była dopiero moja druga stłuczka w życiu, ale po tym jak wyglądał samochód po pierwszej to z pierwszym warsztatem do którego trafiłem nie chciałem mieć już nic wspólnego. Tu samochód robił znajomy, więc widziałem ich robotę zanim trafił do nich mój. Co do mojego też nie ma się do czego przypiąć
Awatar użytkownika
sidkoz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: sidkoz »

Dołączę się do tematu szukam lakiernika z Warszawy na poprawki lakiernicze, preferowana zachodnia strona.
Awatar użytkownika
sidkoz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: sidkoz »

up
Awatar użytkownika
bartex
Newbie
Newbie

Post autor: bartex »

[quote=""JanuszW-wa""]co do blacharza, bo na chwilę obecną wyjaśniłem tylko powód z jakiego znalazłem się na tym forum, to weź zobacz http://www.sztukalakierowania.pl Robiłem tam swój samochód, a namiary dostałem od znajomego, który ich chwalił i miał naprawdę rację. Co prawda ten przypadek to była dopiero moja druga stłuczka w życiu, ale po tym jak wyglądał samochód po pierwszej to z pierwszym warsztatem do którego trafiłem nie chciałem mieć już nic wspólnego. Tu samochód robił znajomy, więc widziałem ich robotę zanim trafił do nich mój. Co do mojego też nie ma się do czego przypiąć[/quote]

Gdzieś mi się już ta nazwa obiła o uszy, faktycznie. A słuchaj ceny jak u nich, bo z efektu końcowego jesteś zadowolony, a cenowo?
p
piotrek1122
Newbie
Newbie

Post autor: piotrek1122 »

Polece wam lakiernika ktory robi solidnie nie partaczy roboty widac zalezy mu na wyrobieniu dobrej opinie. Oddalem mu auto i pozniej polecilem znajomemu. Jest to mlody chlopak ktory pracuje w warsztacie samochodowym i robi fuchy. Trzeba zadzwonic i sie dogadac nie zawsze ma czas wiec trzeba sie dogadac, Jesli chodzi o cene to jak na ceny w warszawie jest dosc tani zaplacilem za lakierowanie 3 elementow 900 zl w tym juz lakier ktory sam dobral idealnie. mysle ze nie bedzie ze nie bedzie mial nic przeciwko zebym podal jego numer poniewaz mowil zeby polecac 508089459
Awatar użytkownika
bartex
Newbie
Newbie

Post autor: bartex »

Piotrek, ciekawy jestem jak po roku wyglądają te lakierowane elementy u Ciebie, bo coś tanio było? ;) Wciąż zadowolony?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam usług”