[6n2] ladnie brzmiacy 1,4 tdi? (pytanie o wydech)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

[6n2] ladnie brzmiacy 1,4 tdi? (pytanie o wydech)

Post autor: elja »

ostatnio moj wydech po raz trzeci juz odmowił posluszenstwa, poprzednio go spawalem, ale teraz to juz chyba jest dla niego za pozno
probowalem cos czytac w internecie o wydechach przeletowych itp do tdi ale co czlowiek to inna opinia, poza tym nikt nie mowi o 1,4 tdi, tylko o 1,9 i wiekszych. Na youtubie jest kilka filmikow z dzwiekiem 1,4 tdi. Niektore wydechy upodobnily ten silnik do pracy traktora, ale niektore brzmia bardzo przyjemnie, zyskaly delikatny basik i zredukowaly klekotanie. No i tutaj pytanie czy jestem w stanie cos zrobic ze swoim samochodzikiem w miare rozsadnych pieniazkach, albo porownywalnych z kosztami nowego wydechu tj. odcinka za katalizatorem. Moim priorytetem jest to zeby silnik zaczal lepiej brzmiec ale bron boze nie glosniej.

nikt nie odpowiada, chyba palnalem taka glupote z tym dzwiekiem ;D ze wszyscy zalamali rece ;)
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

odgrzewam temat, bo przyszedl mi do glowy pomysl zeby wywalic kata, dac jakis przelotowy i dac koncowy bastucka, to dobry pomysl? co myslicie?
Awatar użytkownika
Jote$
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Jote$ »

elja odezwij sie do mnie na gg to Ci wszystko napisze bo sorki ale nie mam tak czasu aby pisac wiadomosci czy odp.

GG 2945345
PozdraVWiam

Japanese Domestic Market
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ dolotowy + wydechowy”