Uchwyt na kubek do 6-nki i dywaniki na zimę

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
matii88
Raczkujący
Raczkujący

Uchwyt na kubek do 6-nki i dywaniki na zimę

Post autor: matii88 »

Witam, czy da się od jakiegoś auta pod pasować uchwyt na kubek. Gdzieś na forum mi się przewinęło coś takowego ale było to dość dawno i teraz znaleźć nie mogę. I drugie pytanko jakie macie gumowe dywaniki na zimę bo muszę kupić tylko nie wiem jakie, co polecacie.
Sunker One Elite + Wilson Little Will = Powrót do korzeni :)
Awatar użytkownika
bzyku777
Początkujący
Początkujący

Post autor: bzyku777 »

miałem u siebie szufladkę z golfa mk4 w miejscu gdzie jest normalnie zamontowany panel sterowania szyb niestety wywaliłem bo załozyłem szybki ale ogólnie i tak był nie praktyczny bo ciężko wrzucac biegi było jak był otwarty no i samo zamontowanie to też rzeżba no chyba ze pomyślisz nad jakimś innym miejscem ale za bardzo nie ma gdzie tego upchnąc
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

w miejsce panelu elektrycznych szyb oraz podgrzewanych foteli, możesz wstawić uchwyt na kubki z lanosa.
Awatar użytkownika
karik712
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: karik712 »

swego czasu patrzyłem za podłokietnikiem i pamiętam że w nich też były zamontowane uchwyty na kubki. Możesz poszukać na allegro takich uniwersalnych podłokietników jeśli Ci ten pomysł odpowiada i problem rozwiązany. Tyle że mi to... no po głębszym namyśleniu nie odpowiadało estetycznie. Jednak podłokietnik powinien być montowany orginalnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”