Dyskusja na temat gazetki

Plany promocji Klubu, Nasi Partnerzy oraz uzyskane u Nich rabaty dla Klubowiczów.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

I ja pozwolę sobie na recenzję...
[quote=""Toto""]jak zobaczyłem stronę tytułową od razu pomyślałem, że jest stylizowana na volXzone[/quote]
Bardzo wyraźnie to widac, ale dlaczego nie wzorowac się na dobrych wzorcach? :)

Gazeta ma miłą dla oka oprawę graficzną - podoba mi się. Jednak niektóre zdjęcia na forum już widziałem - chcę więcej smaczków- fotografii wcześniej nie opublikowanych.
Przejdę do zawartości praktycznie o wszystkim już wcześniej czytałem (nie licząc artykułu o grupie poznańskiej).
Na koniec za całokształt wystawiam zasłużone 3+ ze wzg. na treśc.
Wiem,że przy następnych nr-ach będzie tylko lepiej :clapping:
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

Jest jakaś szansa żebym mógł pobrać ją z innego źródła niż speedyshack czy jakoś tak ? Proszę o wrzucenie na jakiś inny serwer. Z góry dzięki :)
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
l
leeloo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: leeloo »

Mogę Ci przesłać mailem, napisz mi maila na gg :)
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Kamil88C
No cóż, staraliśmy się przede wszystkim zadbać o szatę graficzną. To był priorytet. Jeżeli chodzi o treść, to jest ona zasługą kolegów Artpolo i wrotek_poz. Obecnie trwa akcja zbierania materiałów do następnej edycji, więc jeżeli ktoś czuje wenę twórczą, to zapraszam tutaj:
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=43&t=24278
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote=""JuStIcE""]No cóż, staraliśmy się przede wszystkim zadbać o szatę graficzną. To był priorytet.[/quote]
To Wam się udało,
a z resztą nie jest dobrze ,ale będzie lepiej.
Czekam na kolejny nr .
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Tego numeru nie ocenialbym w kwestiach czy sie w nim cos udalo, czy nie (oczywiscie za zdanie dziekujemy i bierzemy sobie do serca uwagi, ale jako 'redaktor' <w sumie ja sie zajmuje tylko skladem i grafika, to Bartek jest redaktorem tak naprawde> musze troszke sie pobronic :D) - ten numer to wydanie bardzo specjalne bo bylo super blisko do zaprzestania jakichkolwiek dzialan w tym kierunku (czyt. wydanie gazetki zawislo na wlosku) ;) Przejelismy z Bartkiem stery i zadzialalismy. Wyszlo co wyszlo ;)

Co do przyszlych wydan - pewnie bedzie czasem tak (przynajmniej na poczatku), ze czesc materialow sie powtorzy z tym co juz bylo na forum. Im dalej w las tym powinno byc tego mniej (a przynajmniej nie powinno byc sytuacji, ze na zywca jest cos skopiowane z forum i wrzucone do gazetki), ale co bedzie to sie okaze. Jestesmy dobrej mysli i bedziemy sie starac, zeby kazde kolejne wydanie bylo czyms wyjatkowym, a nie odgrzewanym kotletem po raz miliard.

Co do samych zdjec w kolejnych numerach - duzo bym dal, zeby miec niepublikowany material specjalnie robiony do gazetki. Ale do tego trzeba miec albo jednego fotografa, ktory bedzie jezdzil po calej Polsce i ogarnial temat, albo wielu fotografow w roznych miejscach w PL robiacych sesje na zamowienie redakcji. Poki nie ma takiej mozliwosci to trzeba korzystac z tego co dostarcza nam sami autorzy artykulow/wlasciciele, ktorych auta beda w gazetce (glownie ci uhonorowani tytulem 'Polo miesiaca'). Tak tez stalo sie w tym numerze - zdjecia dostalismy od autorow/wlascicieli aut i musielismy powalczyc bo czesc fot odbiegala jakoscia od tego co normalnie w fajnych gazetkach motoryzacyjnych sie widzi.

O i tyle :D To dopiero poczatek, pozniej bedzie tylko lepiej! Juz my sie z Bartkiem o to postaramy!
Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: stekvw »

bardzo mi się gazetka podoba , akurat jak był spot w Pławniowice
to chciałem wlecieć na chwile , ale akurat jechałem do Rybnika z rodziną
po przeczytaniu gazetki żałuję że nie wpadłem . :sorry:
Stanisław Makowski
Pasja, to najlepszy biznes.

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Zabrakło mi słów, by coś napisać - nie ględzę więc zbyt długo - po prostu pobierajcie i sami oceńcie http://www.sendspace.pl/file/1c6d7dc1b67e7f25ffd6c1b
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Prezentacje polówek 1 klasa :piwo: Stół wigilijny też :)
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Wszelkie komentarze mile widziane! Bo oczywiscie watek gazetowy przeniosl sie do nocnych mar :grin:

Dodam tylko, ze Bartek znowu spisal sie na 6 zdobywajac wszystkie (a nawet wiecej :D) materialy w odpowiednim czasie! A to jak ja sie spisalem to sami musicie ocenic ogladajac najnowszy numer :) Zapraszam do sciagania!
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

gruba robota :grin: pismak spisał się na madalo
o moim aucie "info o aucie" jest trochę nie aktualne bo nie mam czasu zaktualizować pierwszego postu ale chyba będę to musiał zrobić :blush2:
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

No no, fachura! Chłopaki dobrze daliście sobie rade i wyszło Profi. Podoba mi się :oki: :piwo:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

nie wiem czemu mi sie nie chce pobrać - czy jest jeszcze gdzies zamieszczona albo ktos moglby mi podeslac na maila ? :)

edit. juz idzie - no dobra robota panowie, pozniej znajde wiecej czasu to przeczytam od A do Z :) :piwo:
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

Paffcio
też miałem rano problem żeby się pobrało ale w końcu poszło. Może wina serwera czy cuś..
Awatar użytkownika
Zoodix
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Zoodix »

Znalazłem kilka literówek ale to nic czyta się dobrze, może jak na gazetę to za dużo minek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Promocja i partnerzy - rabaty”