polo jest w trakcie lakierowania koszt u lakiernika 2500 z mym przygotowaniem efekt końcowy zbliżony temu będzie co na foto zrobiłem
a silnik narzazie tajemnica pod koniec sezonu na zlocie dopiero się dowiecie co pod maska bd
ps. mog by ktos mi foty porobic mocowania przedniej listwy bo jakiś idiota mi ja przyspawał ;/
[quote=""pay245""]mog by ktos mi foty porobic mocowania przedniej listwy bo jakiś idiota mi ja przyspawał ;/ [/quote]
listwa jest oryginalnie zgrzana z pasem przednim.Widocznie miałeś wymienianą :bye:
Sprzedam sterownik do polo 1.3AAV cena 50ziko + wysyłka
[quote=""pay245""]koszt u lakiernika 2500 z mym przygotowaniem[/quote]
Sporo, ja sie pytalem, to zrobienie blacharki i malowanie calego auta to okolo 1500zl, a koles robi dobrze, bo widzialem jak pomalowal czarna perle kumplowi, praktycznie nie widac roznicy.
Witam iż nie jestem już z pewną kobietą odzyskałem swój samochód jak się okazało zdewastowany ;/ trochę. Silnik jest po kapitalce i pyka jak igła na szczęście parę fotek z rozpoczęcia remontu dzienie nowe foto bd
Ja miałem tak samo w lewym kole. Okazało się, że skrzywione było mocowanie wahacza(o ile dobrze pamiętam ). Bez zrobienia tego nie szło zrobić geometrii.