[9n] moduł komfortu i piloty

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kowalwalcz
Newbie
Newbie

[9n] moduł komfortu i piloty

Post autor: kowalwalcz »

Witam,
to mój pierwszy post choć elektryka samochodowa jest mi znana
pragnę połączyć moduł komfortu o numerze 6Q0 959 433 G i pilot 1J0 959 753 DAczy to możliwe ? czy ten moduł współpracuje z pilotem ??
pilot sprawny sprawdzony na passacie B5 FL
może ktoś podpowie o jakim numerze moduł trzeba założyć aby zakodować piloty (nie mylić z immo)

w razie co mogę pomóc w sprawie A6 temat mam opanowany dosyć dobrze na każdym poziomie

dziękuję za odpowiedzi

p.s. według ETKI moduł komfortu powinien mieć literkę F na końcu
k
kowalwalcz
Newbie
Newbie

Post autor: kowalwalcz »

odświeżam temat może ktoś pomoże inaczej
otóż jakby ktoś mogł podać numer fabryczny sterownika komfortu i numer fabryczny pilota z trzema(dwoma) przyciskami wówczas będę miał pewność jaki moduł i jaki pilot klucza stanowi komplet
może ktoś ma moduł komfortu o numerze 6Q0 959 433 G w aucie i poda mi numer części pilota scyzoryka ??

nigdzie nie moge znaleźć informacji nawet ASO rozkłada ręce

zachęcam do odwiedzenia tematu viewtopic.php?f=10&t=14474&start=200

szukanie nie boli
d4ri0
c
casuss
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: casuss »

W sumie to moja odpowiedź będzie nie na temat, ale jest to alternatywa. W polo mojej dziewczyny również nie było sterowania centralnym zamkiem z pilota. Kupiłem zestaw z allegro za trochę ponad 100zł. Trzeba jeszcze dociąć groty, przełożyć pastylki immo i podłączyć centralkę. Co prawda nie ma taki zestaw takich możliwości jak oryginalny ale daje rade. Same piloty jak na chińszczyznę są zadowalającej jakości. Działa także domykanie szyb z pilota, otwieranie już niestety nie. Koszty zakupu oryginalnych kluczy i modułu są niewspółmierne do zakupu takiego zestawu.
i
inginio
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: inginio »

Programowanie pilotów zapewne masz opanowane. http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm w tym linku masz procedure. Musisz odczytać pin ze sterownika silnika lub BSI bo bez tego nie zaprogramujesz immo.
KUPIE KATALIZATORY GLÓWNIE Z TDI oraz HDi
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”