mam problem bo mam tylko ciepły nawiew... pokrętło jest ok linka ok dźwigienka którą steruje linka wyleciała nie wiem czemu czy cos tam sie urwało czy co niema pojecia prosze o pomoc
Na początek pytanie, po co zakładasz 2 takie same tematy? za które należy ci się conajmniej upomnienie. Jeżeli chodzi o twój problem, to w najgorszym wypadku czeka cię wymiana całego panelu sterowania, chyba, że uda ci się dorobić, jak w moim przypadku urwaną dźwigienkę.
Miałem podobny problem tyle że u mnie dmuchało tylko zimnym. Okazało się że pancerz w którym jest linka regulacji temp. był za bardzo dosunięty do obudowy ogrzewania przez co blokował ruch tej dźwigienki otwierającej klapkę. wystarczyło go nieco cofnąć do tyłu i jest ok, ale jak masz urwaną dźwigienkę to już gorsza sprawa
dwa tematy sa dlatego ze jak napisałem pierwszy temat to administrator akceptował mi go kilka dni... za nim zdazył zakceptowac pierwszy to napisałem drugi bo myślałem że pierwszy przepadł... i teraz są dwa.. a co do tego nawiewu to trzeba deskę rozdzielcza rozebrac zeby dotac sie do obudowy nawiewu