Polo 6N2 - Bullitt

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Bullitt
jesli to są nowe felgi to na 99% są one polakierowane bezbarwnym lakierem więc jak się ma do tego pasta do polerowania metali? No chyba że się myle i to jest surowe alu
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Gabriel »

a ciężka to robota ?? i co potrzebne oprócz tej pasty?? bo zimowe wieczory są długie cza się zabrać za alumki :)
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bullitt »

Borek
zgadza sie to nowe felgi i byly polakierowane czyms...ale sie nie blyszczaly, i dodatkowo warunki na drodze, pogoda oraz oczywiscie syf z hamulcow zrobily swoje...a pasta ktorej uzylem nie tylko poleruje ale rowniez czysci, odswieza i chroni przed korozja i czynnikami srodowiska :) kurcze ale reklame walnalem :)

Gabriel
jesli musisz polerowac metal od poczatku, to jest to ciezka, jesli fele sa lekko uszkodzone i poscierane to trzeba polerowac drobnym papierem sciernym i specjalna pasta a to trwa i wymaga troche zdolnosci, zeby dobrze i rowno wypolerowac
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

Bullitt
nie jezdzij na tych kolach w zimie bo na wiosne beda gorzej wygladaly niz stalowki :D
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

Paffcio
w irlandi nie ma takich zim jak w polsce :)
tutaj pada jeden dzien w roku wiec mam nadzieje ze felgi przezyja :)
ale jak bedzie sroga zima to mam jeszcze stary felunek z dobrymi oponkami :)
Awatar użytkownika
Bonaventura
Początkujący
Początkujący

Post autor: Bonaventura »

Polóweczka fajna felunek pasuje wiadomo nie żadne Ozy, borbety .. Ale efekt elegancja Francja mnie się podoba :)

Projekt skóra i malowane plastki równie fajne :)

A jak tam Audio? u mnie to podstawa dobra nutka w aucie :cool2: :grin:
"Marzenia kształtują naszą wyobraźnię"
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

jak CI się jeździ na tym fk? masz jakieś porównanie z mtsem lub ta?

Pozdrawiam
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

incognito89

szczerze to nie mam zadnego porownania gdyz to moja pierwsza fura na nie seryjnym zawieszeniu :)

jest sztywno i twardo, zaraz po zalozeniu podskakiwalem na progach, teraz jest juz troche lepiej, aczkolwiek kilka dni temu zmienilem gumy na wachaczach i znow troche sztywno ale chwile i sie wyrobi.
odboji tylko nie dalem poliuretanowych i mi zaczyna skrzeczec zawiach
jak przejde przeglad to obnizam jeszcze troszke :)

Bonaventura
jednostke glowna zmienilem na JVC i jest calkiem niezle nawet na seryjnych glosnikach, ktore dzieki bogu sie jeszcze nie wyrobily. moze wkrotce zapodam nowe glosniki na przod
Awatar użytkownika
MarCoo
Początkujący
Początkujący

Post autor: MarCoo »

Jak dla mnie to trosze za wysoki profil opony masz na feldze. Lepiej by wygladala na nizszym profilu.
A jesli chodzi o gwint to nie jest twardy az tak bardzo jak mogloby sie zdawac. Wedlug mnie tyl jest nawet za miekki.
Ale to moje odczucia.
Das auto
Moje Polo 6n2
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

koła jak koła jakaś chińszczyzna :) psują cały efekt i zawias który kupiłeś jest tu moim zdaniem zbędny bo przy tej oponie i feldze nie poszalejesz :)

Pozdro ;)
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

MarCoo
zgadza sie co do profilu opony, za wysoki jest i za szeroka guma, przyszly sezon bedzie nizszy profil i stretch, wiec bedzie wygladalo lepiej. co do twardosci to jak napisalem wczesniej nigdy wczesniej nie mialem gwintow i sztywnego wiec dla mnie sztywna, ale prawda wyrobilo sie lekko

mario'
co do Twojej opini o felgach nie komentuja, kazdy ma inny gust....
przy tych felgach i oponie bez gwintu wygladal jak mala terenowka wiec trzeba bylo obnizyc

w planach jest zrolowanie nadkoli wiec bedzie mozna nizej pojsc z gwintem...ale to w niedalekiej przyszlosci
Awatar użytkownika
Zoodix
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Zoodix »

Bulit

Troszke za duzo opony jak na ta felge i niewygladaja za bardzo pierwsze jak to zobaczylem to pomyslalem o traktorze ;p nie obraz sie, a i jakbys sobie zaciski i bebny machna w kolor bo rdza straszy
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

Zoodix
zgadzam sie z Toba w 100% ze za duzo opony, a co do zaciskow i bebnow to jest w planach, ale czasowo nie ma kiedy...praca,praca,praca i na dodatek dzisiaj w nocy dalo sniegiem i nic juz nie zrobie, a garazu nie mam :(
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

[quote=""Bullitt""]co do Twojej opini o felgach nie komentuja, kazdy ma inny gust....przy tych felgach i oponie bez gwintu wygladal jak mala terenowka wiec trzeba bylo obnizyc[/quote]

Stary ale po to właśnie jest forum :mrgreen: Zdecydowałeś się Nam pokazać auto to trzeba też sie liczyć z różnymi opiniami :)

Mi się koła nie podobają :bye:
Awatar użytkownika
Bullitt
Początkujący
Początkujący

mario'
no wlasnie dlatego napisalem ze nie komentuje bo jednym sie podoba a innym nie, ale dziekuje za wszlekie opinie, te dobre i zle.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”