[quote="JuStIcE"]
saki171
Fakt, nie przyjrzałęm się, mój błąd

Jeżeli chodzi o lampy na tył, polecam Hella Black Magic - lampy jak oryginał (nawet ten sam producent). Co do kierunków bocznych, to akurat tych bym unikał. Polecam czarne dymione od FERa (sam takie mam i są wporzo). A na przód DEPO Power Look - jeżeli chcesz podejrzeć, zobacz sobie auto Paffcia - ma taki sam kolor i miał te lampki w wersji z czarnym środkiem. A półka... No coż, ja nie jestem fanem głośników w półce. Chociaż może Ci się wydawać że fajnie grają, to lepiej jest wsadzić w boczki dobre woofery i suba w bagażnik i jest naprawdę powalający efekt, przy czym nie trzeba wydawać majątku na sprzęt. Ale się rozpisałem

W razie czego pisz, pytaj, na pewno doradzimy

[/quote]
*Black Magici troche kosztują, ale może znajde tanie
*Mam te od FERa założone już. Czemu tamtych byś unikał?

*Przednich nie ruszam wogóle bo nie mam kasy

*Głośniki ... wole głośniki w półce niż wychemraną dziure, pozatym napraaaawde, to jest tak małe auto, że te w półce dają bardzo pokaźnie i mi to w zupełności wystarcza

Nie chce tłukącego się pudełka niczym jakaś Calibra ;P Jak dla mnie idealnie puka, tweetery przednie też ... co razem daje dla mnie zamierzony efekt

Ale dzięki za opinie i rady :* Jestem na nie otwarta cały czas, może akurat coś mi podejdzie

*No a kierunki z przodu? ;d