[quote=""Tomek001""]Moim zdaniem jedyna zaleta z hidów to +5 do lansu dla właściciela. [/quote]
moze i tak, ale jak taki wlasciciel wstadzi wysoką barwe i mysli ze niebiesko jest fajnie
[quote=""Tomek001""]Opel Omega B, który ma przynajmniej reflektory ori soczewkowe.[/quote]
czy ja wiem czy ta soczewka to taka zaleta, h7 z kapturkiem lampy z przodu i odpowiednio ustawione odblysniki nie sa zle
samochodem jezdze sam, bez obciazenia wiecpoziomu kontrolowac zbyt czesto nie trzeba, zreszta widac poziom za kazdym razem jak parkuje bo regulowalem swiatla przy samochodzie z ori xenonem i zostaly slady jeszcze po kredce, wiec widze jak cos sie zmienia
co do trasy to nie podrozoje tym samochodem, jest do miasta i dojazdow do pracy
w deszcz nie jest zle
jak bedzie lipa w zimie to zdemontuje to, w koncu jest to modyfikacja latwo odwracalna
wczoraj zamienilem sie z moim tata na samochody bo wyjezdzam i potrzebuje wiekszego samochodu, nie jezdzil polowka jakies dwa lata juz, od tamtego czasu kilka rzeczy sie zmienilo np zawieszenie, i pytam sie go jak tam sie podrozuje moim samochodem i jako ze jest przyzwyczajony do wyzszego standardu samochodu stwierdził krótko "małe gówno"

tak mnie wlasna rodzina zdemotywowała