Witam!!
Mam pytanie dotyczące wymiany tłumika środkowego i końcowego. Czy jest do tego potrzebny podnośnik? Da rady to samemu zrobić w domu?
Pozdrawiam
Mati9591 powiedz kolego czy kupowałeś nowy tłumik czy używke dorwałeś gdzieś??? pytam, bo dzis przeszedłem łatanie mojego (końcowy) zastosowałem dwie obejmy z blachy i pod tym wsadziłem kawałki azbestu. Ale i tak od środka mi go zrzera wiec czeka mnie całkowita wymiana. Przez jakies 2-3 miechy pośmigam na łatanym. może jakie koszta mnie czekają jak bede chciał zmienić tłumik końcowy... dzieki z góry
chłopaki jest jest na rynku taka fajna firma MOTO-Art sam tam kupilem 1,5 roku temu a mój brat niedawno i jestesmy zadowoleni,caly komplet kosztuje ok. 180zl. jak coś to moge wam podać do nich tel.
dzwonisz podajesz marke,model,rocznik,silnik i za 3 dni cieszysz sie nowym wydechem z 2 letnią gwarancją
pozdro
jestem po zakupie koncowego, bo łatanie nie pomogło na długo. kupiłem za 160zł końcowy do polo variant 1,7SDI. wszysko by było oki, ale nie jest wyprofilowany jak trzeba. po załozeniu dudnił w osłone nad tłumikiem, troche poklepałem młotkiem i juz cicho chodzi. Jest natomiast troche przechylony(fabrycznie juz tak zespawany). Trzeba uwazac co sie bierze. lepiej dac troche wiecej kasy.
pozdro!