6n2 by iceman

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

Post autor: Iceman »

dzięki Skfarek :) mi też się podobają, świetnie trzymają i ładnie wyglądają

mateusz117, nie masz takich foteli w soim polo, przynajmniej to nie są te, które są widoczne zadjęciach w twoim profilu, masz standardowe taborety

odpowiadając na twoje pytanie, tak, to są ori kubełki z 6n2

fotel standardowy wyjęty z mojego polo wygląda tak

Obrazek

były jeszcze całe obszyte materiałem, ale też nie kubełki, takie jak np. sprzedaje Toto
Awatar użytkownika
adas110780
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: adas110780 »

Moim zdaniem, jedyny kolor Polo, do którego pasują te tylne lampy :)

a halogeny trzeba jakoś ustawiać po zamontowaniu? na ilu śrubach siedzą, bo kupiłem kratki i widziałem tylko jeden otwór na śrubę?
Obrazek
moje POLO <a class=\"postlink-local\" href=\"http]Obrazek[/url]
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

[quote=""adas110780""]Moim zdaniem, jedyny kolor Polo, do którego pasują te tylne lampy :)[/quote]a co powiesz o srebrnym?
Obrazek
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

[quote=""adas110780""]a halogeny trzeba jakoś ustawiać po zamontowaniu? na ilu śrubach siedzą, bo kupiłem kratki i widziałem tylko jeden otwór na śrubę?[/quote]
siedza na 3 srubach, kratka na jednej
Awatar użytkownika
adas110780
Mały interesant
Mały interesant

To są te same co Iceman ma? bo na srebrnym mi bardziej podchodzą takie:Obrazek

ale na Polówce Icemana jakoś fajnie się wpasowały :)
Obrazek
Awatar użytkownika
adas110780
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""elja""]siedza na 3 srubach, kratka na jednej[/quote]

ale przykręca się nie do kratki? czy do nadwozia?
Obrazek
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

[quote=""adas110780""][quote=""elja""]siedza na 3 srubach, kratka na jednej[/quote]

ale przykręca się nie do kratki? czy do nadwozia?[/quote]

Halogeny przykręcasz 3 śrubami w pierwszej kolejności, dopiero później do zderzaka przykręcasz kratkę (ma ona charakter bardziej estetyczny, halogeny trzymają się na śrubach)

wracając do tematu, do auta w najbliższym miesiącu trafią zaślepki na kierunki VOB i grill gti, czeka też na zamontowanie dokładka ori gti tylko nie mam kanału a zderzaka nie chcę zdejmować (jak będe zmieniał koła na zimę to przy okazji ją założę)
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Oryginalnie srebrny miał srebrne Helle, ale mi się właśnie podoba to co pokazał Krzysiek :) Sam nad takimi poluję, tylko deficytowy to jest towar.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

ostatnie chwile polówki na letnich butach

Obrazek

Obrazek

i zimowy setup

Obrazek

Obrazek

dokładka gti nadal czeka na kanał, ale już jestem ustawiony, przy okazji wymiany paska wielorowkowego
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Tak patrzę na te fotki i przy tych kierunkach konieczny jest cały smoked front i będzie cudo. Bo inaczej wygląda jakby coś się tam spaliło w środku i okopciło kierunki :D
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

w realu jest lepiej :) , poza tym to marne fotki bo z nokii e52, będzie dokładka gti, grill gti i mam nadzieję że jako tako będzie to wyglądało na zimę

nie pasują tutaj też boczne kierunki bo są białe ori, założyłem je bo badziewne czarne cleary z sonara parowały a to wyglądało jeszcze gorzej, docelowo w tym miesiącu jak pisałem wyżej wylądują na aucie czarne zaślepki VOB

moim celem jest ori xenon na następny sezon więc smoked lamp przednich nie w planach
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

co do wcześniejszych postów:
-Hella LED Black na srebrnej Polówce normalnie miażdżą, mam pełno zdjęć tego Polo na kompie i na prawdę robi robotę :)
-halogeny mają też regulację świecenia, w tym rogu, gdzie nie jest przykręcany do zderzaka jest regulacja góra-dół na torx, na stacji diagnostycznej powinni to wyregulować, wiadomo, halogeny mają świecić zaraz przy ziemi :)

a wracając do tematu :grin: rzeczywiście smoked by się przydał, ale skoro w przyszłym sezonie ma być xenon to może zaczekać, ale już teraz podsunę pomysł, żeby na xenonie zrobić smoked, na prawdę bardzo fajnie to wygląda, było u nas jedno 6n2 nawet w Twoim kolorze gdzieś znad morza, i tam właściciel zrobił smoked w xenonie, chodzi o te Polo, które później wylądowało na drzewie...temat na pewno tutaj jeszcze jest :)

a co tak zawczasu przesiadłeś się na zimówki? ja ze swoimi czekam na pierwszy śnieg, w sumie w tym tygodniu zacząłem je odnawiać :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

[quote=""Toto""]a co tak zawczasu przesiadłeś się na zimówki? ja ze swoimi czekam na pierwszy śnieg, w sumie w tym tygodniu zacząłem je odnawiać[/quote]
już teraz trzeba było szukać zakładu w którym nie ma kolejki, postanowiłem więc nie czekać :grin:

dziś troche więcej czasu więć polo zostało bardzo dokładnie z glinką umyte, nałożony został ultra deep shine z autoglym, później sealant extra gloss protection autoglym i po ok. 10 godzinach jeszcze raz extra gloss protection

lakier już się zimy nie boi, ja z oponami też :D

Obrazek

Obrazek

btw obecne felgi z oponkami 185/55/14 idą na sprzedaż, po jednym sezonie cały idealny komplet, wkrótce temat we właściwym dziale, tylko musze odzyskać normalny aparat

w planach, które mam nadzieję, że się zrealizują na wiosnę trafią na auto wymarzone oz ultraleggera plus eibach pro-kit
Awatar użytkownika
Iceman
Swój
Swój

co by mody nie stały w miejscu...

do autka trafią takie ori dodatki

poodbnie jak u Hiszp4n-a odbiór na miejscu :) sorry za jakość fotki

Obrazek
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Hiszp4n »

o prosze :) pięknie ja już gałke założyłem ale nakładki czekają :)
I miejsce plac manewrowy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”