jaki kod silnika

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

r
roler
Newbie
Newbie

jaki kod silnika

Post autor: roler »

Mam pytanie gdzie mogę znaleźć symbol silnika. Szukałem jakiejś tabliczki i nigdzie nie mogę jej znaleźć. Po czym poznać jaki to symbol silnika, są jakieś sposoby jak nie ma tabliczki?? Proszę o podpowiedzi.
j
jakubu91
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jakubu91 »

sprawdz w bagazniku pod wykladzina ewentualnie kod bedzie na obudowie paska rozrzadu.
pozdro
r
roler
Newbie
Newbie

Post autor: roler »

Właśnie na obudowie paska rozrządu go nie ma ale sprawdzę jeszcze w bagażniku. Dzięki za podpowiedź.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

ja na twoim miejscu przed założeniem kolejnego tematu sprawdziłbym opcję szukaj! bo tego nie uczyniłeś a odpowiedź na takie pytanie już była!
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

u ciebie dostępne silniki 1,4 w classicu to: AEX, AKK, ANW, AUD, kuknij na naklejkę pod dywanikiem bagażnika tam powinieneś znaleźć,

PS swoją drogą to nowi doprowadzają do szaleństwa tym lenistwem, taki naród mamy że każdy chciałby mieć na tacy wszystko na zawołanie a najlepiej bez wstawania, i strasznym problemem jest użycie opcji SZUKAJ, specjalnie wytłuszczona i na czerwono w prawym górnym rogu forum, następnym razem zalecam jej użycie bo to już przechodzi ludzkie pojęcie.
civic r18a2/407 1,6 HDi
m
marcin86
Swój
Swój

Post autor: marcin86 »

Jesli tam nie znajdziesz, to go szukaj na bloku silnika pod aparatem zaplonowym. Ale podkreslam na bloku nie na glowicy.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”