[6N] Jakie wyposażenie

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
michał25
Mały interesant
Mały interesant

[6N] Jakie wyposażenie

Post autor: michał25 »

Nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje pytanie ale chciałbym wiedziec jakie było seryjne wyposażenie w polo dobrze by było zebym wiedział z kazdego roku ale zdaje sobie sprawe ze jest to nie mozliwe dlatego jak ktos moze mi pomoc z rocznikiem 96 i 99 Z góry dzieki za odp.
Awatar użytkownika
Primo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Primo »

Seryjne, czyli Ci chodzi bez dodatkowego? Jeśli tak to w polskich salonach standardowe było jakby to powiedzieć koła, blacha i silnik :D
Jako dodatkowe napewno było tak ele. szyby ele. lusterka, szyberdach, abs, immo, wspomaganie, 2x airbag, podgrzewanie siedzeni, to napewno. Jeszcze był chyba openair i klima.
Awatar użytkownika
michał25
Mały interesant
Mały interesant

Nie bo mam okazje kupic drugie polo ale gosciu co je ma sprzedaz nie wie nic chyba nawet nie wie na jakim swiecie zyje ale to szczegól tylko wiem ze jest to vw polo z 1996 roku a nie chce mi sie jechac prawie 200 km zeby zobaczyc co ma na wyposażeniu wiem ze było sprowadzane z niemiec ale dzieki za info.
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

95-97
z zewnątrz:

lakierowane lusterka i zderzaki, antena z wbudowanym wzmacniaczem, boczne listwy

wewnątrz:

zamykany schowek dla kierowcy, kieszenie w tapicerkach, kieszenie w fotelach, popielniczka, zapalniczka, lusterko w "słonecznikach", rączki podsufitki,

poza tym:

immo, podgrzewana tylna szyba, blokada i regulacja kierownicy

To wszystko z katalogu. Jest jeszcze tego trochę ale nic znaczącego, po prostu wymienione prawie wszystkie części auta ;)

Jeśli chodzi Ci o rzeczy takie jak poduszki, abs, wspomaganie, elektr. szyby itp. to wszystko było za dopłatą.
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
Awatar użytkownika
sidewinder3
Pan Kubeczek

Post autor: sidewinder3 »

Jeżeli jesteś niemieckojęzyczny to tu coś znajdziesz:
AUSSTATTUNG
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

michał25
zadzwoń do niego i krok po kroku go pytaj :P lepiej wydac pare ziarek na tel niż jeździć ... :)
Awatar użytkownika
michał25
Mały interesant
Mały interesant

zeby to było takie proste zadzwonic i wszystko sie dowiedziec kilka razy juz to probowałem i nic sie nie dowiem to jest 80 letni dziadek on nie wie co to abs czy wspoma wie ze jest c. z. i tylko to ale postanowiłem jechac przejechc sie do niego w sobote
m
mmmarcin
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mmmarcin »

[quote="michał25"]co to abs czy wspoma wie ze jest c. z.[/quote]
niech Ci wyśle zdjęcie komory silnika i deski rozdzielczej - powiemy
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”