Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Lampki fajne ale jak na razie wyssałem się trochę z kasy no i szykuje mi się malowanie felg proszkowo na coś takiego :
 Lampki fajne ale jak na razie wyssałem się trochę z kasy no i szykuje mi się malowanie felg proszkowo na coś takiego : 

a wzmaki nie grzeją się tam za mocno? mają jakiś przewiew? jeszcze tylko oklej tył kanapy tak jak pisałeś i będzie cacy
  a wzmaki nie grzeją się tam za mocno? mają jakiś przewiew? jeszcze tylko oklej tył kanapy tak jak pisałeś i będzie cacy 

żeby zniwelować różnice pomiędzy dnem bagażnika a spodem skrzynki ( mam butle gazowa i by się gibała skrzynka)  zrobiłem nóżki na których skrzynia sto. Wzmacniacze tez stoją na nóżkach dzięki czemu nie stykają się z wykładzinom i maja "przewiew".
 żeby zniwelować różnice pomiędzy dnem bagażnika a spodem skrzynki ( mam butle gazowa i by się gibała skrzynka)  zrobiłem nóżki na których skrzynia sto. Wzmacniacze tez stoją na nóżkach dzięki czemu nie stykają się z wykładzinom i maja "przewiew".  . Nie mogę się doczekać jak wymienię wzmaki ,jak to wszystko dostanie odpowiedniej mocy to dopiero będzie efekt .
 . Nie mogę się doczekać jak wymienię wzmaki ,jak to wszystko dostanie odpowiedniej mocy to dopiero będzie efekt .

do tego zakryłem wszystkie kable. Zabudowałem je kawałkami MDF-u obszytego chodnikiem plus wyszyte logo VW . I na koniec podświetlenie 10 diodami niebieskimi .
 do tego zakryłem wszystkie kable. Zabudowałem je kawałkami MDF-u obszytego chodnikiem plus wyszyte logo VW . I na koniec podświetlenie 10 diodami niebieskimi .