zerwane linki do podnoszenia foteli...

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kszywy88
Mały interesant
Mały interesant

zerwane linki do podnoszenia foteli...

Post autor: kszywy88 »

Gdy kupiłem Polo to w fotelu kierowcy była już zerwana ta linka, więc wszyscy wysiadali przez pasażera z przodu. Jakiś czas temu zerwała sie linka od pasażera i teraż żeby podnieść któryś fotel to trzeba jedną reką podnieść rączke do podnoszenia fotela a drugą ręką nurkować pod fotel żeby podnieść taki metalowy bolec co trzyma fotel... Wie ktoś jak to naprawić, czy wogóle sie opłaca? Może komuś też tak sie stało i wie jak to naprawić?
JEŻELI KTOŚ MA DO MNIE PYTANIA PISZCIE NA GG - 5378845
moje obecne Polo <!-- s]http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=76&t=46039
a
adam
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: adam »

Gdzies cos bylo na forum poruszany ten problem, lecz niestety Cie rozczaruje trzeba z fotela sciagac szmaty... zeby sie dostac do tych linek
Obrazek
Awatar użytkownika
sebi_o
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: sebi_o »

musisz sciagnac szmate z oparcia ona na dole trzyma sie na takich zaczepach
i zobaczysz zerwana linke w miejscu jej zakretu tam ona sie przeciera zawsze ja kupilem linke w rowerowym do hamulca w miejscy gdzie sie przeciera dobrze nasmarowalem i chodzi do dzis
było:
Polo 86c2f kombi
Jest:
Golf IV SDI
C
Crazy
Swój
Swój

Post autor: Crazy »

Widziałem fajne linki w Liroju, i również można tam kupić zaciski do tych linek. Wyglądają porządnie.
Osobiście u siebie wymieniałem, to za linkę pamiętam dawałem 1 zł w sklepie ogrodniczym, i kupił śrubonki z nakrętkami i podkładkami, bo zacisków nie było, końce skontrowałem i trzyma już 3 rok.
Przy okazji wyprałem obicie (chyba pierwszy raz w życiu mojej Poli) prałem ręcznie oczywiście, bo do pralki bałem się wsadzić... różnica była zauważalna :D
Awatar użytkownika
jaro
Początkujący
Początkujący

Post autor: jaro »

W pralce bardzo ładnie się pierze tylko trzeba usunąć wszystkie druty te grube i te cienkie w obwodzie siedziska :)
C
Crazy
Swój
Swój

Post autor: Crazy »

jaro
mi bardziej chodziło o ranty fotela (plastik) żeby go nie popsuć w pralce, a co do drutów to oczywiste :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”