dobra, to musisz iść na kompromis 175/50/14
Kiedyś chciałem zakładać ATS Cup(15''), ale ostatnio nachodzi mnie na stallllllll (13" poszerzane).
[quote=""Brzeziak_GT""] .
A narazie to przy poli zajmuje się pierdołami.[/quote]
Działaj brachu
Przyszły kolejne naklejki:
Mam jeszcze taką ale nie wiem gdzie ją zapodać:
Zrobiłem sobie także rozpórkę na tył:
Doszedł także wzmak i lampka w bagażniku.(niestety bateryjki mi padły w cyfrówce i nie zdążyłem udokumentować).Zmieniłem także olej w silniku i skrzyni na świeżutki. Wymieniłem zimering wybieraka i wyregulowałem trochę drągal od biegów.
16.10.2010:
Zakończenie sezonu w Barbarce niedaleko Torunia:
Nie wszystko poszło tak jak chciałem ale najważniejsze że dotarłem do celu .
Dopiero na spocie zaówarzyłem jak dużo jeszcze polówie brakuje.
W tym sezonie wpadnie jeszcze tunel, klapka od wlewu w roscie no i muszę dokupić dwie zimówki. Potem zaczyna się odkładanie siana na cos z parapecikiem. Oczywiście ałto nie pozwala mi się nudzić i pojawiły się problemy z wtryskiem.
A i chciałbym podziękować ziomalom z Golfa mk2 i mk3 za doprowadzenie na miejsce :piwo: .
Ostatnio zmieniony 31 paź 2010, 11:47 przez Brzeziak_, łącznie zmieniany 1 raz.
No to tak:
Wpadły zimówki i halogeny. Może wylecą może zostaną. Za ciekawie nie wyglądają ale świetnie świecą. Przyszły bębny w kolor, nie chciałem bawić się w jakiś tjuningowy czerwony więc przyszedł taki popiołowy kolorek.
A i jak starczy czasu to na wiosnę auto idzie do malowana. A jak nie to zostanie starannie odświeżony stary lakier. Czyli mycie, glinkowanie, polerka(maszynowa :cool2: ), no i wosk.
dawaj szerokie felgi ja mam z przodu 7j14 i oponki 194/45 a z tyłu 185/55 felga 8j powiem że nie ma jakiejś kolosalnej różnicy. Sam się bałem kupować takie opony bo myślałem że nie będzie jechało polo ale warto było je kupić: jeździ, wygląda i co najlepsze prowadzi się jak po szynach. Jedyny minus to parkowanie bez wspomagania ale nie jest najgorzej.