tylna kanapa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
pade
Raczkujący
Raczkujący

tylna kanapa

Post autor: pade »

Witam mam problem ze złożeniem tylnej kanapy, mianowicie ściągałem tapicerkę do prania i nie wiem jak to teraz założyć, o ile przód poszedł ładnie to nie mam pojęcia jak to się trzymało z tyłu. Najlepsze byłyby fotki przy złożonych siedzeniach. Samochód Polo Classic.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Ale sprecyzuj. Nie wiesz jak założyć tapicerkę, czy nie wiesz jak włożyć siedzenia??
Poza tym temat nie w tym dziale, więc przenoszę :)
p
pade
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pade »

Tapicerkę, konkretnie siedziska, na te druciane zapinki dałem rade, i teraz chodzi o to na czym właściwie ma się to trzymać na dole? Z przodu był taki drut do zaciągnięcia a tu nie ma nic, nie pamiętam czy to tak wisiało czy było jakoś przyczepione do tego metalowego koszyka.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="pade"]czy to tak wisiało czy było jakoś przyczepione do tego metalowego koszyka.[/quote]
Jest to przyczepione do tego "koszyka". Na tzw. zakładkę. Zauważ że kanty tkaniny masz zakończone plastikiem, który to zawijasz za stelaż (koszyk). Jeśli chodzi o oparcie to jest podobnie, z tym że ten plastik zawijasz i wciskasz w zrobione do tego "rynienki".
Mam nadzieję że dobrze to opisałem. Zdjęć nie mam. Ale jak bardzi będziesz ich potrzebował to ci zrobię :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”