polowka po malej kuracji lakieru, kupilem stretchX, swirlX, i quick detalilera i uzylem tego i paru specyfikow sonaxa ktore mialem wczesniej, tu maly widok z balkonu
hehe, wiesz jak jest, zdjecia tego nie oddadza, juz poskładałem samochód, wyprowadziłem na dwor, jestem pod duzym wrazeniem patrze na samochod i micha sie cieszy, wieczorem dopiero bede mial aparat, a fotki zrobie jutro po zabiegu "odmładzającym"
a wiec po ok. miesiącu zbierania sie a nastepnie calodzienniej walce w skladach ja i hiszpan przeciwko mojej polowce, pojawil sie smoked front, dodatkowo wylecialy oznacznia z klapy teraz juz nikt nie bedzie wiedzial ze mam 3-cylindrowe tdi ;P chyba ze poslucha
dodatkowo zmieniony został zestaw glosnikow przednich na morele tempo 6 ktore napedza wzmacniacz rockford fosgate punch 300s
samochodzik sie odmienił, w nastepnej kolejnosci bede chcial zrobic cos z felgami, nawet mam juz pewien pomysl, jak cos z tego wyjdzie to bede pisal
kilka zdjec, ktore zupełnie nie odzwierciedlaja efektu jaki daly prace nad lampami:
natchniony samochodem hiszp4na postanowilem zrobic cos w zawieszeniu u siebie, kit weiteca na tyl z regulacja na talerzykach juz mam, wiec pozostaje kupic jakis gwincik na przod, zapewne finanse w pazdzierniku pozwola na to
zrobilem sobie wizualizacje mała jakby mialo to wygladac
dodatkowo w samochodzie pojawily sie xenony na hidzie, ale sa tak zrobione zeby nie oslepiac a swiecic, z pomocą przyszedl smoked front dzieki ktoremu reflektor nie jest caly odblaskowy i nie wali swiatlem w kazda strone
[quote=""elja""]dodatkowo w samochodzie pojawily sie xenony na hidzie[/quote]
A jak to oświeca drogę? Ja miałem coś takiego w soczewce i jak padał deszcz to nic nie było widać. Co innego ori xenon...
tu jest elegancko bo w ori reflektorze h7, napenwno bez porownania lepiej niz zarowki zwykle, mialem philips blue vision poprzednio. nie ma tez spryskiwaczy wiec trzeba patrzec co kilka dni na stan zabrudzenia szkiel i je przecierac, ale to ze wzgledu na komfort innych a nie swoj, szkła sa nawoskowane wiec nie trzeba sie trudzic za bardzo
z okazji dzisiejszego dnia chlopaka kupiłem sobie dzisiaj kubełki z 6n2 z kanapa z niebieskimi środkami z poduchami :yahoo: , osłone pod silnik i ori ubranko na akumulator