Zdejmujesz plastikowe listwy które sa na prowadnicach foteli za fotelem, odkręcasz jedną śrubę z przodu przy ciegnie od regulacji przód tył , siadasz w fotel i odpychasz sie do tyłu
fotele z 6n2 też mają te plastikowe ślizgi na szynach, dodatkowo radze wyczyścić prowadnice i nasmarować jakimś smarem ślizgi a fotel będzie leciutko się przesuwał
[quote="gti21"]fotele z 6n2 też mają te plastikowe ślizgi na szynach, dodatkowo radze wyczyścić prowadnice i nasmarować jakimś smarem ślizgi a fotel będzie leciutko się przesuwał[/quote]
a właśnie jak wyczyścic prowadnice i czym nalepiej nasmarowac??
[quote="qwertypol"]czym najlepiej posmarować prowadnice? bo mam tam pełno piasku i innych syfów i będę to czyścił.[/quote]
wydaje mi się, że najlepsze by było coś w stylu wazeliny mechanicznej
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
[quote="natkastella"]jest możliwosc wyszczenia prowadnic bez wyciagania foteli?[/quote]
Wszystko jest możliwe Alr to tak jakby się kąpać w wodzie bez użycia mydła. Nie umyjesz się dokładnie. Także lepiej poświęcić troszkę więcej czasu i wyjąć fotele. Ptem przy zakładaniu ich spowrotem przyda się pomoc drugiej osoby.
[quote="czaja"]Także lepiej poświęcić troszkę więcej czasu i wyjąć fotele. Ptem przy zakładaniu ich spowrotem przyda się pomoc drugiej osoby.[/quote]
U mnie to kwestia 5-10 minut żeby samemu wyjąć i założyć jeden fotel