[quote=""JuStIcE""]Z tego co wyczytałem, w Caddy był AHU i ALE[/quote]
szukam czegos co podejdzie plug&play. bez rzezby, i czegos co bedzie banglalo z moja skrzynia biegow. obecny silnik w zupelnosci mi wystarcza, wiec w wiekszy swap nie chce sie pchac....
w temat bede sie wgryzal powoli w silniki tez, jak przyjdzie czas. [quote=""Wojciechu""]mnie si enie podobaja przednie kierunki i grill[/quote]
o grillu nie wiedzialem

a co takiego Ci sie nie podoba?
[quote=""Wojciechu""]Jak wpadnie serducho to mam magika od TDI w Krakowie - na koncie VW Caddy 1 180KM TDI, Octavia 190KM TDI, kilka Golfów 1 w tym obecny na dotarciu z planami na grube 200+
[/quote]
jak obstawiasz? mozna cos z takiego ALE 90 KM jeszcze wyciagnac?
irientujecie sie mniej wiecej jak wagowo to wychodzi? o ile mniej wiecej moj AKU bedzie lżejszy? chodzi mi glownie o zawias po swapie...
[quote=""Kubrick""]Poszukaj z 1.4 16V, albo z GTI razem ze zwrotnicami - inne nastawy, to i inaczej sie jezdzi. Tak samo wtedy wpakuj belke z tarczami na tyl i bedzie zupelnie inaczej to smigalo[/quote]
belka na tyle odpada jak narazie a co do przodu to bedziemy dzialac bo tarcze juz mam nie za bogate.
[quote=""Kubrick""]Niedawno kumpel mi mowil, ze widzial fajne niebieskie polo z szachownica - od razu go uswiadomilem, ze wiem o ktorym mowa bardzo dobrze ;][/quote]
nie zebym sie przechwalal, ale kurcze powiem wam ze ludzie sie ogladaja