Juz kiedys byl tutaj muj temat ale po awari forum wyparowal ,wiec postanowilem zalozyc nowy.
Awiec zacznijmy od poczatku ,najpierw troszke danych
Model: vw polo 86c2f
Silnik: 1,0 aau->1,6 abu
Rok:1990
Zmiany z zewnatrz: troche tego bylo, zaczynajac od kol przez glebie konczac na ingerencje w blache
Zmiany w wewnatrz:licznik z obrotkiem zmiana tapicerki na czarno szara
Zmiany pod maska :przelotowy wydech, przygotowania do swapa
Audio: nic specjalnego ale na moje potrzeby wystarcza:js Alpine, glosniki przod alpine z odseparowanymi gwizdkami,okablowanie calibra, tuba+wzmak Tonsil
troszke danym mamy juz za nami wiec teraz moze troche o samym samochodzi zakupilem go w grudniu 2007 roku jako seryjne wozidelko wziolem sie odrazu za kosmetyke bo niewygladal zaciekawie i mysle ze moge powiedziec ze po kupnie wygladal tak

teraz moze tak w mega szybkim skrucie bo duzo by bylo pisania o tym calym ubieglym roku a wiec tak,
zaraz po kupie samochodu wiedzialem ze musze cos z nim zrobic ze niemoze byc seryjne ale niewiedzialem co jezdzilem szukalem swego wlasne ja dla polo, wiadomo jakies tam kolo i felga byla

i tak sobie pomykal az pewnego dnia lekka stluczka mianowice koles sie zagapil i wjecham i w d... :x <widac na powyzszych zdjeciach> wiedzialem ze musze cos z tym zrobic ale kompletny brak kasy zupelnie mnie chamowal ze wkoncu zaswitalo mi w glowie i z tych moich chorych mysli wyszlo cos takiego 8-) :twisted:

tak!! polo stalo sie malym rostem autko przyciagalo wzor ludzi i wywolywalo usmiech na twarzy przechodni, auto ogulnie sie podobalo do dzis znajomi mi wypominaja ze rost byl mega i teraz tylko zniszczylem auto i ze oni spowrotem chca rosta!! :mrgreen: :geek: aha bo bym zapomnial jeszcze mialem swego czasu wizje na really srodek i wygladalo to mniej wiecej tak <tylko przymiarki>

<na zdjeciach widac jeszcze nowy sodk z ktorego jestem brdzo zadowolony :mrgreen:

a tak wygladalo auto po poskladaniu pierwsza sesyja pozdo Lukasz!!

od tych zdjec troszke czasu minelo w miedzy czasie zalozylem spowrotem listwy z gt/g40 doszedl licznik z obrotkiem kolka zmienily kolor a wszystko komponuje sie mam nadzieje w zgrabna calosc

a tu w towazystkie Vwosia i mcsym

to by bylo na tyle zycze mile ogladania i komentowania
pozdrawiam