86c2f kraver

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kraver
Raczkujący
Raczkujący

86c2f kraver

Post autor: kraver »

witam panowie i panie

Juz kiedys byl tutaj muj temat ale po awari forum wyparowal ,wiec postanowilem zalozyc nowy.
Awiec zacznijmy od poczatku ,najpierw troszke danych

Model: vw polo 86c2f
Silnik: 1,0 aau->1,6 abu
Rok:1990
Zmiany z zewnatrz: troche tego bylo, zaczynajac od kol przez glebie konczac na ingerencje w blache
Zmiany w wewnatrz:licznik z obrotkiem zmiana tapicerki na czarno szara
Zmiany pod maska :przelotowy wydech, przygotowania do swapa
Audio: nic specjalnego ale na moje potrzeby wystarcza:js Alpine, glosniki przod alpine z odseparowanymi gwizdkami,okablowanie calibra, tuba+wzmak Tonsil

troszke danym mamy juz za nami wiec teraz moze troche o samym samochodzi zakupilem go w grudniu 2007 roku jako seryjne wozidelko wziolem sie odrazu za kosmetyke bo niewygladal zaciekawie i mysle ze moge powiedziec ze po kupnie wygladal tak
Obrazek

teraz moze tak w mega szybkim skrucie bo duzo by bylo pisania o tym calym ubieglym roku a wiec tak,
zaraz po kupie samochodu wiedzialem ze musze cos z nim zrobic ze niemoze byc seryjne ale niewiedzialem co jezdzilem szukalem swego wlasne ja dla polo, wiadomo jakies tam kolo i felga byla :D
ObrazekObrazekObrazek
i tak sobie pomykal az pewnego dnia lekka stluczka mianowice koles sie zagapil i wjecham i w d... :x <widac na powyzszych zdjeciach> wiedzialem ze musze cos z tym zrobic ale kompletny brak kasy zupelnie mnie chamowal ze wkoncu zaswitalo mi w glowie i z tych moich chorych mysli wyszlo cos takiego 8-) :twisted:

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

tak!! polo stalo sie malym rostem autko przyciagalo wzor ludzi i wywolywalo usmiech na twarzy przechodni, auto ogulnie sie podobalo do dzis znajomi mi wypominaja ze rost byl mega i teraz tylko zniszczylem auto i ze oni spowrotem chca rosta!! :mrgreen: :geek: aha bo bym zapomnial jeszcze mialem swego czasu wizje na really srodek i wygladalo to mniej wiecej tak <tylko przymiarki>
Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

<na zdjeciach widac jeszcze nowy sodk z ktorego jestem brdzo zadowolony :mrgreen: :D>
a tak wygladalo auto po poskladaniu pierwsza sesyja pozdo Lukasz!!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek[/URL]ObrazekObrazek

od tych zdjec troszke czasu minelo w miedzy czasie zalozylem spowrotem listwy z gt/g40 doszedl licznik z obrotkiem kolka zmienily kolor a wszystko komponuje sie mam nadzieje w zgrabna calosc
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

a tu w towazystkie Vwosia i mcsym

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazektu jeszcze 2 foteczki
ObrazekObrazek

to by bylo na tyle zycze mile ogladania i komentowania

pozdrawiam
czerwonoczarny
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Mi tam rost się podobał :) , ale teraz też świetnie wygląda.
Czerwone koła bardzo pasują i poza tym są odejściem od czarnej lub srebrnej nudy.
O ile w dół poszło?
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

Bliźniaki? wiedziałem że moje Pulo musi gdzieś miec bratnią duszę;p hehe
Żartuje, chociaż podobieństwo jest:p Ale moja młodsza

Te czerwone felgi ładnie sie prezentują, niedługo będę swoje przygotowywał do sezonu, ale nie bój sie nie odgapie motywu hehe powodzenia w modach, może sie spotkamy za jakiś czas bo wybieram sie na śląsk za niedługo^^
k
kraver
Raczkujący
Raczkujący

Marcin86c
dzieki za dobre slowa, co do tego ile poszlo w dul to ciezko mi powiedziec sprezyny niby -80 alwe reki niedam se uciac bo wydaje mi sie <miezac z innymi polowkami> ze jest ciu nizej wiec naprawde niewiem. Moge powiedziec tylko tyle ze napewno bedzsie nizej a sprawca tego zdazenie bada talezyki obnizajace supersporta <ok 1:1,5 cm w dol> i ciezysz troche silnik niz ten co mam teraz ogolnie bardzo bym chcial zeby calos dala mi jeszcze jakies 2 cm do ziemi wtedy bede bardzo zadowolony Marcin86c powiedz mi jeszcze z kad ty masz moj stary avatar z pewnego forum???
bo on jest niepowtarzalny i tylko ja w calej polsce taki mialem bo zrobil mi go moj mlodszy brat hehe :lol: Lobuz
hehe spoko juz w gliwicach jest podobna do mojej <naszej>
a jak bedziesz na slasku to daj znac to sie zrobi jakiegos malego spota :mrgreen:

atu jeszcze troche spoznione fotki z rozbnierania nowego silnika i fele
<silnik rozebrany i przygotowany do remontu>
ObrazekObrazekObrazekObrazek

fele juz pomalowane i na aucie

ObrazekObrazek

dokladka tez juz pod zdesiem

Obrazek

jecze gdzies z kata wygrzebalem gadzet ktory ponarobil mi nieraz klopotow a nawet pozbawil dowodu no_coment :D

ObrazekObrazek

hehe dzieki rostowi pozbylem sie 3 razy dowodu w przeciagu 4 miesiecy mialem pecha ałłłłł
czerwonoczarny
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Pewnie z jakiegoś forum tylko nie wiem jakiego :)
"z pewnego forum" czyli z ratlook.pl ?? Byłem tam ale mnie nie chcieli z byt mało ratowy jestem według administracji zapewne :|
Awatar użytkownika
DonRogu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: DonRogu »

czyżby LEO rąsia foty robił? :D
Moderatorzy na tym forum to ludzie z kompleksami, nie ma jak tworzyć sobie wyższą samoocenę klikaniem :D
JEŻELI SZUKASZ GUZA, POWIEDZ MI TO W TWARZ
k
kraver
Raczkujący
Raczkujący

DonRogu
nietrafiles bo fotki robil coach dawid 8-)
ale widze z emamy wspolnych znajomych ogulmie to z raczka z jednej paczki jestesmy :twisted: :mrgreen:
czerwonoczarny
Awatar użytkownika
DonRogu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: DonRogu »

heheh pracowałem w SCC naprzeciw jego Karen :D silesia przekrętów :twisted:
Moderatorzy na tym forum to ludzie z kompleksami, nie ma jak tworzyć sobie wyższą samoocenę klikaniem :D
JEŻELI SZUKASZ GUZA, POWIEDZ MI TO W TWARZ
Awatar użytkownika
Odi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Odi »

[quote=""kraver""]
hehe dzieki rostowi pozbylem sie 3 razy dowodu w przeciagu 4 miesiecy mialem pecha ałłłłł[/quote]
A to dlaczego? Możesz wyjaśnić?
k
kraver
Raczkujący
Raczkujący

Odia ro raz za postoje w kierunkach raz za znaczek taxi na dachu<doczepili sie tego a polcial za reczny > i za rozwalony klosz tylnego swiatla
czerwonoczarny
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”