No właśnie z mich obliczeń wynika że spala mi 6l/100km ale i tak to jest dożo. Miesięcznie wychodzi mi 1500km bo dojeżdżam kawałek do szkoły nie licząc jakiś niespodziewanych wyjazdów.
*Wspomniałeś Maciej że gaz przy 2tys obrotach załacza Ci się. Pytałem o koszt założenia fachowca powiedział mi 1400zl po znajomości tylko że przełączany na guzik czyli to jest ta najgorsza wersja instalacji gazowej? Czy jak są stopnie instalacji? Bo po prostu jak już coś zakładać to żeby było dobre a wiadomo jak to jest u nie których fachowców oby szybciej, a później dopiero są tego skutki..
*Mam jeszcze pytanie do was na temat uszczelki gumowej na szyber dachu jak ją wymienić? czy trzeba zdejmować tapicerkę czy po prostu od góry wyciągnąć cała tą pokrywę? Niby woda nie stoi i nie cieknie ale jest już popękana ta uszczelka i coś mi się zdaje że zimy nie wytrzyma..
Dziękuję wam za opinie mam na dzieje że i Moja Polówka będzie się tak eksploatować
Mam jeszcze jedno pytanie co do elektrycznego zegarka.. Zegar raz chodzi a raz są rozmazane cyfry.. Wiecie może czego jest to przyczyna? I jak ją naprawić? takie małe usterki które dopiero zauważyłem