[9n] Witam dziwny przycisk

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

g
gall_anonim_3
Raczkujący
Raczkujący

[9n] Witam dziwny przycisk

Post autor: gall_anonim_3 »

Cieszę się, że wreszcie mogę należeć do grupy dumnych posiadaczy VW Polo. Mój model to VW Polo 9N 1.9TDI 74kW Highline, kolor srebrny, przebieg to 130 000, właśnie auto stoi w warsztacie i jest robiony rozrząd i ogólnie cały serwis. Auto sprowadziłem z małymi uszkodzeniami lakierniczymi. Na wiosnę chciałbym poprawić te uszkodzenia. Zaraz jak tylko dostane blachy zabieram się za nagłośnienie, gdyż w środku jest tylko to co fabryka dała.
Oglądając i czyszcząc auto natknąłem sie na dziwny przycisk, znajduje się on od strony kierowcy, na słupku gdzie jest zamontowany pas bezpieczeństwa, przycisk ten jest na samym dole, jest on prostokątny i widnieje na nim rysunek auta z takimi odchodzącymi falami z auta, co to może być??????
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

Jest to wyłącznik monitorowania wnętrza przy alarmie. Np. jak chcesz psa zamknąć ;)
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
Awatar użytkownika
Aydaho
Newbie
Newbie

Post autor: Aydaho »

oo własnie sie nad tym zastanawiaęłm.

A możecie podpowiedziec jak to właczać / wyłaczać ? Mam manuala po Francusku i nic nie kumam :crazy:
g
gall_anonim_3
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: gall_anonim_3 »

Po wyłączeniu auta, naciskasz przycisk, jeśli świeci się na pomarańczowo, to znaczy ze jest wyłączony.
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”