A edi_ swoja droga za chec sprzedazy felg ma u mnie minusa jak stad do Bojszowow Nowych/Tychow i z powrotem ;]
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

też bym wolał ajv, ale od hulania mam Doblo jak coś  :crazy: a tak serio to osiągi tego typu samochodu nie są moim priorytetem, może kiedyś to się zmieni, ale ja naprawdę rzadko przekraczam polówką 110 km/h.
 też bym wolał ajv, ale od hulania mam Doblo jak coś  :crazy: a tak serio to osiągi tego typu samochodu nie są moim priorytetem, może kiedyś to się zmieni, ale ja naprawdę rzadko przekraczam polówką 110 km/h.  no niestety trzeba iść z duchem postępu, mam pewien plan i niestety nie zakłada on istniena Powertechów jako docelowego koła, chociaż nie jest to nawet złe koło i najchętniej bym się go nie pozbywał. Na razie zrobiłem ogólny kosztorys na najbliższe parę miechów (tj remont + mody auta, remontu domu i wymiana okien) i wyszło czarno na białym, że na 2 komplety alu poprostu mnie nie stać. A szkoda.
 no niestety trzeba iść z duchem postępu, mam pewien plan i niestety nie zakłada on istniena Powertechów jako docelowego koła, chociaż nie jest to nawet złe koło i najchętniej bym się go nie pozbywał. Na razie zrobiłem ogólny kosztorys na najbliższe parę miechów (tj remont + mody auta, remontu domu i wymiana okien) i wyszło czarno na białym, że na 2 komplety alu poprostu mnie nie stać. A szkoda.   ciekawe czy ilona by to kupiła?  :crazy:
 ciekawe czy ilona by to kupiła?  :crazy: 
 poza tym trzeba się nacieszyć aktualnym frontem, bo jeśli sprzedam Powertechy to będzie zmiana z przodu
 poza tym trzeba się nacieszyć aktualnym frontem, bo jeśli sprzedam Powertechy to będzie zmiana z przodu 

jutro o 20 auto do odbioru u lekarza
 jutro o 20 auto do odbioru u lekarza 
 doszedl kolektor i dwururka ?
 doszedl kolektor i dwururka ? 
   mam nawet swój wkład w tą bluzę
 mam nawet swój wkład w tą bluzę  :good:
  :good:
 [/quote]
[/quote]
 mam nawet swój wkład w tą bluzę
 mam nawet swój wkład w tą bluzę  :good:[/quote]
  :good:[/quote] Az sie dziwe ze nie mozna takiej kupic w klubowym sklepiku
 Az sie dziwe ze nie mozna takiej kupic w klubowym sklepiku 

Na przodzie też jakieś logo masz czy tylko na tyle??
 Na przodzie też jakieś logo masz czy tylko na tyle??