Jaki polecacie alarm z allegro do kupienia?
Czy jak mam centralny zamek to po zakupie alarmu (bez centralnego zamku) z siłownikami orginalnymi vw bedzie mi się samochód zamykał na pilota i uzbrajał ?
Tak długo jak długo istnieją armie, każdy poważniejszy konflikt będzie prowadził do wojny. Pacyfizm, który nie przeciwstawia się aktywnie zbrojeniom, jest i w dalszym ciągu będzie bezsilny.
Chyba lepiej kupić orginalny centralny, niż się bawic potem z dopasowaniem siłownikow. :?
Tak długo jak długo istnieją armie, każdy poważniejszy konflikt będzie prowadził do wojny. Pacyfizm, który nie przeciwstawia się aktywnie zbrojeniom, jest i w dalszym ciągu będzie bezsilny.
Ja kupiłem centralny z uniwersalnymi siłownikami i zakładam go stopniowo (kiedy mam troszke czasu) i powiem wam że nie ma wcale tak źle z dopasowaniem tych siłowników troszke roboty pomysłu i wszystko działa :-D
Ja ma stiga (centralny+alarm) sam go zakładałem i wszystko było gotowe w jakieś 6 h. Problem pojawia się z klapą bo ciężko jest tam rozwiązać problem żeby siłownik tylko przekręcał zamek a nie otwierał klapę:/ ale może kiedyś jeszcze pomyślę nad tą sprawą. Jeżeli komuś zależy na scyzoryku to nie ma problemu kupuje sobie c.z + alarm + scyzoryk dobierasz grot potem dorabiasz immo i masz ze scyzorykiem. Mój c. zamek + alarm kosztował z wysyłką 133zł (kupiłem na 4 drzwi bo myślałem, że się uda zrobić na klapę też ale jakoś nie wychodziło)
Było -> ABS, PPx2, OpenAiR, Servo, centralny+alarm, szport wydech
Bylo Audi B4 1,9 TDI + chip ,
było VW Golf 1,6 TD + LDA, FMIC
było Audi A4 1.9 TDI chip 115KM
jest VW Golf 4 1.9 TDI 90KM
Jest wsk 125
podpinam sie pod temat pasuje jaki alarm zalozyc od nowej poloweczki polecacie cos dla studenta? aha i jak stoi sprawa pieniedzy z zalozeniem u elektryka w Krakowie orientuje sie ktos moze?