[6n2] kierunkowskaz

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pieeetia
Raczkujący
Raczkujący

[6n2] kierunkowskaz

Post autor: pieeetia »

Witam,
mam taki problem gdy chce wrzycic prawy kierunkowskaz niezawsze dziala, co moze byc przyczyna? przyrywacz?
6N2 1.4 TDI - 2001r
86C2F 1.3 - 1993 r
Patrz w lusterka dwa razy. MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE.
Awatar użytkownika
janoelektryk
Początkujący
Początkujący

Post autor: janoelektryk »

[quote="pieeetia"]Witam,
mam taki problem gdy chce wrzycic prawy kierunkowskaz niezawsze dziala, co moze byc przyczyna? przyrywacz?[/quote]

Na pewno nie przerywacz bo przerywacz dostaje na pięcie lewy > prawy z manetki na kierownicy jeśli lewy działa zawsze to przerywacz ok. prawdo podobnie manetka do wymiany.
Jeszcze ewentualnie choć mało prawdopodobne brak styku (w obwodzie prawych kirunk... brak masy itp.)
ps.
To tylko moje zdanie są tu na forum lepsi fachowcy od prądów może podpowiedzą coś innego. :grin:
*ROBIĘ*to*co*LUBIĘ*to*znaczy*NIC*
Obrazek

hasło: rekin
m
mi7
Newbie
Newbie

Post autor: mi7 »

Miałem podobnie z lewym kierunkowskazem. Musiałem kombinować zeby załapał az w końcu mocno go trzymałem co i tak nie zawsze pomagało bo coś nie stykało. Zanim kupisz nową część proponuje rozkręcic i oczyścić wszystko. U mnie było pełno jakiegoś samru i brudu. Po oczyszczeniu niczym nie smarowane i działa jak nówka.
Awatar użytkownika
gallus
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gallus »

może we wtyczce co jest wkręcona żarówka jest przygięta za bardzo blaszka i czasem nie styka trzeba ją odgiąć ja tak miałem. A jak to nie pomoże to ja też stawiam na manetki.
Mam gdzieś trendy i style urodziłem się po to aby sam je tworzyć i wyznaczać.
Perła:http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 56&t=12121
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”