[86c2f] Pomoc w sprawie montazu foteli z Golfa 2

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

s
szturman
Początkujący
Początkujący

[86c2f] Pomoc w sprawie montazu foteli z Golfa 2

Post autor: szturman »

Witam

Chciałbym włożyć do mojej poli komplet foteli z golfa 2 mianowicie takie jak w linku: http://www.motoallegro.pl/item117373704 ... lf_ii.html

Czy przednie fotele podejdą beż problemu i czy nie będzie później problemów z regulacją :?:
I jak ma się kwestia włożenia tylnej kanapy, czy zmieści sie tam :?: i czy nie będzie odstawać, wystawać poza górną linie boczków :?: próbował juz ktoś taki mod :?:

A tak wogóle to czy ta kanapa składa się tak samo jak w polo tzn. siedzisko do góry na oparcie foteli i oparcie kanapy na podłogę. Bardzo to praktyczne i funkcjonalne, w szczególności w kombiaczku :)
k
kolunio21
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: kolunio21 »

Siemka żeby włożyć fotele z mk2 trzeba przespawać prowadnice, lepiej jest przełożyć cała tapicere na stelaż z polo jest roboty ale da się,
Pogadaj z kolego bartekpoloGT on jak dobrze kojaże przekładał tapicere.
Pozdro.
l
leszek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: leszek »

Kolunio
No to mnie zaskoczyłeś Znajomy ma w polo właśnie krzesełka z golfa GT i kiedyś chciałem się zamienić i co nie pasowały właśnie nie można było ich wsunąć :o myślałem że to coś u mnie jest pokopane a tu się okazuje że trzeba spawać prowadnice nie wspominając już o tym że są sporo wyższe od tych z polo więc jak kto wysoki to na bank będzie szorował łbem po podsufitce wiem to z autopsji. :cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

kolunio21
to dziwne ze mnie kubelki z Corrado podeszly bez przerobek a z corrado do golfa 2 pasuja tez bez problemowo.

owszem z polo do golfa 2 nie pasują
s
szturman
Początkujący
Początkujący

Post autor: szturman »

No ale rozstaw jest taki sam, a wiec powinny chyba wejsc :niewiem:
A gdyby tak nozki skrocic :?: a moze regulacja zalatwi sprawe, bo fotel kierowcy posiada...

kolunio21 :scratch: to ja juz nie czaje :banghead: skoro w polo, corrado i mk2 jest taki sam rozstaw to czemu nie podchodza :?:
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”