POLO COUNTRY:) MANGELSY+za duży profil opony=MUSCLE CAR:)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

l
lanusi90
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: lanusi90 »

Z tym przezspawywaniem szyn z golfa 3 wcale nie ma dużo roboty :) mam u siebie takie założone i jeździ się o niebo lepiej :)
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Post autor: krolmacius24 »

Oczywiście, ze chodzi mi o przespawywanie. Własnie słyszałem, ze duzo zachodu nie ma. Tylko nie mogę znaleźć jakichś porzadnych fotelików, bo jak juz wymieniać to na cos w super stanie.

Nikos 15: No ten Genesis jest wypasik! Juz go wczesniej oglądałem :)
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

Post autor: Nikos15 »

się wkurzę, to je kupie. :D do Olsztyna niecałe 100 km mam :P tylko kasę musiałbym z kombinować na gazie :D a szefuńcio nie chce wspomóc :D

Jak obiecałem tak fotki zrobiłem, ale co moja Genialna mama zrobiła? Dziś rano pojechała sobie niczym dama do wielkiego miasta na zakupy, wypatrzyła w Jusku szafkę łazienkową taki słupek ze 150 cm i zamiast poprosić kogoś by jej pomógł załadować to ona sama to zrobiła. jak wróciła i zobaczyłem co ona zrobiła, jak zarysowała filię na szybie to mało jej nie stanąłem obok siebie ze złości... :evil: :angry2: ale co się okazało z zewnątrz nic nie widać to nie będę tego ruszał, ale nie powiem że się nie wściekłem bo bym z kłamał

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Całość wygląda jak oryginał :D
Fiat Marea 1.8 16v + podtlenek LPG
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

No musze przyznać Ci rację:) Na prawdo elegancko wygląda i po fachu:) Co do rysy to tez bym chyba dostał białej gorączki heh No ale najwazniejsze, ze nic nie widać z zewnątrz. Widze Fordzik w wersji Ghia :grin:
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Kurcze dawno mnie tu nie było :agree:
Wakacje, praca wiadomo jak to bywa.
Dzis mam chwilke to wrzuce 2 fotki z alufelgami 195/15/50
Tak załozyłem zeby Polóvwka chociaż postała na feldze z rantem :grin: bo do polo są ewidentnie za duże.
Obrazek
Obrazek

niestety mam tylko 3 takie felgi :agree:
Nadają się do odświeżenia. 2 oponki są w super stanie(tylko zewnętrzne krawedzie troszke przyszlifowane)chyba komuś obcierało :agree: a na trzeciej oponka do wymiany.
Jakbyście moze wiedzieli kto by potrzebował cos takiego to piszcie.
JA chciałbym 300zł za te 3 kółka.
PozdraVW[size=99px][/size]iam!!
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Koledzy Fachowcy mam szybkie pytanie co do demontażu zderzaka przedniego.
Nie bede zaśmiecał forum wiec napisze w swoim temacie bo to pewnie bedzie kwestia jednej do dwoch odpowiedzi.
Chciałbym zdjąć przedni zderzak a jeszcze tego nie robiłem i chcialem zapytać Was i prosić o rade jak to zrobić najlepiej i najszybciej, gdzie są zaczepy i śruby...
Wpadłem na pomysł, ze wstawie sobie siatke w ta podłużną dziure :)
Dzieki z góry za pomoc!
Awatar użytkownika
Brzeziak_
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Brzeziak_ »

1. Zdejmujesz grill, masz tam 3 śruby. Dwie są na imbus jedna na śrubokręt.
2. Następnie odkręcasz przy błotnikach wkręty zaraz przed przednim kołem ja miałem 3 na każdej ze stron.
3. I wysuwasz do przodu z tym że musisz uważać bo po bokach są takie ślizgi dzięki czemu zderzak się nie zwiesza na boki (uważaj z tym żeby nie połamać).

Nie jest to jakaś filozofia ja sobie sam poradziłem :grin: .
Montujesz w odwrotnej kolejności.
Obrazek

To Ona] viewtopic.php?f=28&t=15443

Pas Koronowo 03.04.2011
Toruń 0
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Dzięki wielkie za rady kolego Brzeziak GT :) Dzięki Tobie sciągniecie zderzaka trwało 10 minut. Jeszcze nalezy dodać ze są dwie śrubki na górnej sciance tego wlotu powietrza na chłodnice :-D
Nadkola tez fajnie zeszły bo miałem na dwa kołki plastikowe z kazdej strony. Wkleiłem siatke palnikiem i oto efekt:
Mam fotke tylko od wewnętrznej strony bo dopiero skonczyłem to robić :grin: Jutro moze bedzie jakaś mini sesyjka to wrzuce kilka zdjęć.
Jeszcze raz Dzięki ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Dzis uskuteczniłem mały wypadzik na supercars do świeradowa. Muszę przyznać, ze chyba troszke przereklamowane zostało :|
Powodem chyba była pogoda. Mało autek. Wrzuce kilka mojego supercara :-D Taka mini sesyjka sie odbyła sprzed wypadu i w trakcie. Ocencie fotki i moją bryczke :grin:
Acha no i widać siatke w zderzaku, która stoi jeszcze pod znakiem zapytania. Średnio mi się widzi.
Jest też tłumiczek ulter basowy :)
Kierowniczka :) No i przyciemniona tylna okiennica. A i jeszcze folie na słupki przykleiłem dedykowaną do tego tematu.
Oto kilka fotek:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Ps.: SORRKi za te paski z painta :? kaszania robote ale zauwazyłem teraz dopiero i nie chce mi sie juz na nowo dodawać na fotosik:/ Mam nadzieje, ze wybaczycie :)
Awatar użytkownika
Brzeziak_
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Ładnie się prezenci, a co tam kolego masz za napis nad lampą??
Co do słupków to + oczywiście, a i ta folia na szybach też tu pasuje.
Jeżeli chodzi o kratki w zderzaku to nie mam zdania na ten temat...
Z kiera też pocisnełeś, a i najważniejsze daj wać pan go na glebę!!
Obrazek

Pas Koronowo 03.04.2011
Toruń 0
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Heheh :grin: "Z kiera też pocisnełeś" rozwalił mnie ten tekst:) się uśmiałem hah Dzieki za opinie bo tak sądze po całości, ogolnie jest ona na PLUS:)
A nad lampą widnieje napis: limited edition :grin: hyh ale podoba mi się i na razie zostanie.
Co do gleby tez juz się tak przymierzam i czesto o tym myśle. Ale wchodzątez w gre jakies felgi i cały czas szukam.Myśle, ze albo to albop tamto. Sam juz nie wiem co wybrać. Felg szukam z rantem oczywiscie. Oferta duża ale ceny niestety tez. Bede czekał na jakąs okazje jak np tłumik tanio wyrwałem.
Znowu są do sprzedania takie felgi : http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-momo ... 31611.html za 400zł. Dosc fajne i podstawa to firma.
Zobaczymy co to czas pokaże:-)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Brzeziak_
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Dobra fela swoje wdzięki dopiero przy glebie odkrywa :grin:
Obrazek

Pas Koronowo 03.04.2011
Toruń 0
Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Post autor: harnasisko »

ładne podoba mi sie :)
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
Awatar użytkownika
Dyziowaty
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Dyziowaty »

Chyba jestem inny bo mi sie nie podoba :) A mianowicie glownie chodzi o ta siatke w zderzaku i niebieskawo w srodku (do czego ten motyw nawiązuje?)

Pozdro i przemyslanych modów! :)
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Wiesz no każdy ma swoje zdanie i własny gust. Jednemu się podoba a drugiemu nie. Mnie np ta siatka tez jeszcze nie przekonała :) zobacze jak bedzie jak troche ściemnieje bo teraz jest "za nowa" i moze dlatego tak to dziwnie wygląda. A co do wnętrza to tylko i wyłącznie moje upodobania i inwencja twórcza. Nawiązuje do tego co mi się podoba.I wolałem wstawic niebieski niż biały,ktory byłby pod kolor auta. Fakt faktem juz mi sie troche znudził ten "dizajn" ale na dzien dziesiejszy zostaje,bo na zywo o wiele lepiej sie prezentuje. No i zawsze jest coś innego.A na obijanie skórą na razie mnie nie stać.
Pozdr i mody jak najbardziej wszystkie są dokładnie przemyslane :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”