[quote=""rat4""]harnasisko napisz sobie w profilu kod silnika ADX bo masz 1,3, sprzed liftu także nie podłączę ci niestety kompa z tego co się orientuję tam zamiast obd2 masz przejściówkę 2x2 której nie mam także lipa, ale nic,[/quote]
Rat w adx jak i aea i aev jest zwykłe złącze obd2 po prawej stronie schowka pod kierą
Twoja Polóweczka tez niczego sobie :good: Nieprzesadnie i z gustem. Fajna sesyjka. Fajniej moze by jeszcze było jakby leciutko przednie szybki ściemnił...sam tez to mam w palanach.
Pozdr
Słuchaj szybki mam przednie przyciemnione tez ale lekko troche załuje bo mogłem w sumie ta lekka folia cale auto zrobic lepiej wyglada odradzam robic tył taki ciemny jak ja mam
Faktycznie są przyciemnione przednie. teraz dopiero zauwazyłęm na tych fotkach co zapodałeś. Fajnie to wygląda i tez ciemniej duzo w aucie jak się np mija. Sam tył daje troche...a jak przod jeszcze na minimalnym to bajera. Jednym sie podoba innym nie, ale mi ten motyw jak najbardziej pasuje:)
A no i smoked też urokliwy :oki:
Powodzenia w dalszych ekperymentach!
PozdraVWiam!!
dzieki dzieki, a no jeszcze smigam na tych szybach ;P ale zobaczymy bo mamy taki odcinek od olszanicy do sanoka gdzie zaszyby zabieraja dowody :P zobacze jak dlugo mi sie uda ;P