6N ci_cin

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ci_cin
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

6N ci_cin

Post autor: ci_cin »

Witam, chciałbym wam przedstawić moją drugą miłość od 19 dni.

Polo 6n 1.0 ALL
Rok 1998
Przebieg 189 000

Na wyposażeniu immobiliser, ABS, 2x Airbag, Wspomaganie kierownicy. Reszta włącznie z radiem seryjna. Jak do tej pory wymieniane było przednie lewe łożysko i usuwana rdza z lewych drzwi i lewego tylnego zakola.

Zdążyłem przejechać już ok 1000 km :D i jestem zadowolony. Profilaktycznie informuję, że puki co nie zamierzam ściągać listew oraz malować czarnym matem znaków VW, rozważam zdjęcie znaczka POLO. Planuję wymianę radia, zmianę gałki drążka zmiany biegów oraz zakup indianapolis'ów.

Kilka fot:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu rodzinne zdjęcie z przypadkowo napotkanym młodszym bratem/siostrą :niewiem:

Obrazek

O to tyle. Pozdrawiam i mam nadzieje, że wkrótce zobaczymy się na spocie. :hello:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Kurde, widzę że teraz nastała moda na białe Polo :D Fajnie, autko ma potencjał :) Zdjęcie znaczka POLO to kwestia 5-10 minut i po sprawie :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

listwy zostaw, grill znaczek na czarno, tylny VW na czarno, POLO wywalić, obniżyć, tylne lampy białe 6n/6n2, przednie kierunki na białe zmienić, dobre koło i masz wypas fure :crazy:

p.s jak coś moje koła będą na sprzedaż :grin:
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
DanielJar
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: DanielJar »

[quote=""m911""]listwy zostaw, grill znaczek na czarno, tylny VW na czarno, POLO wywalić, obniżyć, tylne lampy białe 6n/6n2, przednie kierunki na białe zmienić,[/quote]

każdy ma swoją koncepcję
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

[quote=""DanielJar""][quote=""m911""]listwy zostaw, grill znaczek na czarno, tylny VW na czarno, POLO wywalić, obniżyć, tylne lampy białe 6n/6n2, przednie kierunki na białe zmienić,[/quote]

każdy ma swoją koncepcję[/quote]

oczywiście że tak
tylko doradzam żeby miał inny niż wszyscy...
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
Redmitsu
Początkujący
Początkujący

Post autor: Redmitsu »

Dbaj o nia dobrze ; ) Ja bym wymienil napewno lampy bo w bialym kolorze pomaranczowe kierunki odpychaja moim zdaniem. Albo wstawic na przod biale albo smoked i gitara ;]
Sam tez mysle nad indianapolisami, fajne kolka.
Awatar użytkownika
ci_cin
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Dzięki za dobre słowa i sugestie. W najbliższym czasie będę zakładał centralny, a później dalsza zabawa. Dzięki, do zobaczenia i powodzenia :piwo:
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

No i super - laduj mu indianapolisy, wywal znaczek, zaloz delikatna glebe, dbaj o lakier i wiecej mu nie trzeba zeby byl fajny :)
Awatar użytkownika
ci_cin
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Dziś zamówiłem nową linkę sprzęgła (ATE). Po jutrze pewnie kupie środkowy tłumik, miałem łatać ale dziurka solidna, a poza tym nie chce żałować mojemu białasowi :). Centralny ciągle czeka, ale w tym tygodniu miting z promotorem i może wreszcie poznam termin obrony, a jak go poznam to będę wiedział, że z czystym sumieniem mogę więcej czasu poświęcić mojej 6n-ce. Po integracji w milanówku stwierdziłem że jednak białe kierunki na przód i boki to jest to czego mi potrzeba, no i rozważam tył od 6n2... Żebym ja tyle robił co pisze .... :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”