jakie naj lepsze amortyzatory na tyl do plowki????

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

p
pawel18hy
Raczkujący
Raczkujący

jakie naj lepsze amortyzatory na tyl do plowki????

Post autor: pawel18hy »

hej koledzy mam takie pytanie jakie sa dobre amortyzatory na tyl do plowki bo 1 mi strzelil i wyciekl olej wiem ze ten post byl poruszany ale nie moglem go znalesc i jakei sa lepsze gazowe czy olejowe???? ;)
;) oraz ile kosztuje zwrotnica lewa ale nowa b uzywke boje sie ze moze byc zla krzywa bo u mnie mam zerwane 1 otwor na szpilke i musz wymienic zwrotnuice oraz lozyska oba bo jedo juz chuczy mi pozdrawiam
J
JarekF
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: JarekF »

W skrócie powiem Ci tylko, że do 500 zł a nawet do 400 zł zmieścisz się z tym wszystkim ;)
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="JarekF"]W skrócie powiem Ci tylko, że do 500 zł a nawet do 400 zł zmieścisz się z tym wszystkim ;)[/quote]

Nowa zwrotnica kosztuje 700zł/szt po znizkach wiec raczej sie nie zmiesci :) No chyba ze kupi uzywke, bo zamiennikow nie produkuja z tego co ja wiem
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

Jeśli chodzi o amorki to ja od miesiąca jeżdzę na blinsteinach gazowych i jak narazie sobie chwale. Koszt 100 zł / szt na allegro
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

ja mam sportowe amortyzatory TA-Technix ze sprezynami -40/-40 za ktore dalem 699PLN komplet (przod i tyl) i tez sobie je chwale.
Awatar użytkownika
_Maniek_
Początkujący
Początkujący

Post autor: _Maniek_ »

Ja też tak jak kolega SUFF mam sportowe amortyzatory ze sprężynami MTS-Technik -40/-30, opona 195/45 R14 auto super się prowadzi. Zawieszenie koszt 699zł + przesyłka tylko opony troche drogie prawie 300zł/szt, ale POLECAM
Teraz 2,0 TDCI bliżej ziemi i tylko 136kM i 340Nm
B
Barni
Newbie
Newbie

Post autor: Barni »

Ja mam seryjne monroe i nie nażekam ale słychałem wiele dobrego o sachsach i kayabach :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”