[Dolnosląskie] Wrocław - Halfords

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Cooyon
Swój
Swój

[Dolnosląskie] Wrocław - Halfords

Post autor: Cooyon »

Witam,
Chciałbym polecić sklep z serwisem Halfords.
Robiłem u nich:
- Wymiana oleju i filtra (~10 PLN)- jako jedyni zmienili uszczelkę pod korkiem!
- Przekładka opon (PLN jak u konkurencji, na paragonie osobno każdy odważnik) - po wymianie Pan poinfrmował mnie, że cieknie amortyzator :)
- Wymiana łożyska tył (~50 PLN) - Ci wiedzieli jak się reguluje luz w łożysku
- Dobór lakieru (do tragicznie połatanego zderzaka - ze szpachlą muszę jeszcze poćwiczyć) - mój upór, ze mam Arctic White spełzł na niczym... i na szczęście. Okazało się, że takiego koloru nie ma w palecie VW :D Dobrano Candy White.

Ceny przyjazne (normalne sklepowe), kompetentni fachowcy, szczere doradztwo (nawet telefonicznie) i kupa ciekawych rzeczy do kupienia. od kluczy poprzez wszelkiej maści ściągacze, chemię kosmetyczną, Car Audio, opony, filtry, a na zapachach skończywszy.
Poniżej dane teleadresowe (bliskośc Korony sprawia, że w czasie naprawy mozna skoczyć na zakupy, lub jedzonko).

Halfords
Park Handlowy Młyn
(tuż przy CH Korona)
ul. Krzywoustego 110
51-421 Wrocław

Sklep: tel.: +48 71 32 550 26
Serwis: tel.: +48 71 32 656 61
Fax: +48 71 32 540 51
www: http://www.halfordspl.pl/
Interfejs VAG - na stanie i co się stanie? Nic kuna... VAG cudów nie czyni. On tylko zwiększa poczucie niepewności.
Szukam literatury fachowej...

"To nie są programy wpisane w stylu \'\' if \'silnik\' jest zmulony then więcej \'wachy\' "." (by Dee Jay Gucio)
g
gklub
Newbie
Newbie

Post autor: gklub »

Byłem kilka razy, uprzejmie, ceny normalne, co prawda rzeczy raczej obsługowe niż naprawy, ale za każdym razem życzliwie, czasem coś doradzili, nie czuć, że im się nie chce...:)
Awatar użytkownika
kedud
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kedud »

Tego sklepu już nie ma. PADŁ.
Poza tym był głównie samoobsługowy. Brakowało fachowców.

Więc nie ma tam po co jechać, bo pocałujecie klamkę. :amen:
VW POLO 1.0 Cl 1991r
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam”