problem z waskim zderzakiem przod

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

problem z waskim zderzakiem przod

Post autor: bartek_tychy »

Panowie potrzebuje pilnie odpowiedzi pomocy :P

chce sciagnać dolna czesc waskiego przedniego zderzaka bo musze dobrac sie do halogenow i takie pytanie, odkrecilem wszystkie zruby ze zderzaka i na dole mnie trzymia tylko takie plastikowe koleczki ktore trzymia zderzak od dolu, jak je zdemontowac ?? glowkowalym nad tym prawie godzine i za cholere nie chce ani jeden wyjsc :P

z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

a po co to demontowac -odkrecac zderzak,wiedz na kanał,ja przy swoim zglebionym Polo demontowalem halogeny z szerokiego zderzaka bez potrzeby jego sciagania....
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

[quote="Szakal"]a po co to demontowac -odkrecac zderzak,wiedz na kanał,ja przy swoim zglebionym Polo demontowalem halogeny z szerokiego zderzaka bez potrzeby jego sciagania....[/quote]

ok problem rozwiazany, ale zeby wyciagnac halogeny z waskiego zderzaka trzeba niestety odkrecic dolna czesc zderzaka nie ma tak prosto jak w szerokim niestety :(
Awatar użytkownika
wojteks
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: wojteks »

a możesz powiedzieć jak sobie z Tym problemem poradziłeś?? ile wogóle śrub jest do odkręcenia??
ja próbowałem wymienić u siebie dolną część bo mam nową ale za nic nie chcą się odkręcić dwie śruby - skrajne po prawej i lewej stronie, od góry jest taka zagięta blaszka w dwie strony, w tym co chcę założyć te śruby też są nie odkręcone, wygląda to tak jakby właśnie te blaszki trzymały zderzak...
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”